jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 04/06/2023

Same day Click & Collect

Waarom wachten tot je jouw bestelling ontvangt als je hem een paar uur later al in huis kunt hebben? Bij JD Sports kun je dankzij Click & Collect dezelfde dag nog je bestelling ophalen in de winkel! Plaats je bestelling voor 14.00 uur en haal hem aan het eind van de dag op bij de dichtstbijzijnde winkel*. 

Als je dichtstbijzijnde winkel niet in aanmerking komt, kun je je bestelling nog steeds thuis laten bezorgen met de standaardlevering! Als je voor 14.00 uur bestelt, wordt je bestelling afgeleverd bij de winkel van je keuze en kun je het dezelfde dag nog ophalen. Selecteer de optie ‘gratis click & collect op dezelfde dag’ bij het afrekenen. 

*Beschikbaar in geselecteerde winkels in Nederland. Sommige producten komen niet in aanmerking voor Click & Collect op dezelfde dag. 

VIND DE DICHTSTBIJZIJNDE WINKEL 

Hoe doe ik het? 

Voeg je artikelen toe aan je winkelmandje en selecteer de optie “gratis click & collect op dezelfde dag” bij het afrekenen. Voer je postcode in om de dichtstbijzijnde winkel te kiezen. Bevestig je bestelling. Tot slot ontvang je een bevestigingse-mail wanneer je bestelling klaar is om te worden opgehaald. 

De voordelen van Click & Collect 

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het kiezen van Click & Collect als bezorgmethode: 

Lees meer zoals dit

Volgende blog