jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 03/12/2018

WIL JIJ EEN JAAR LANG GRATIS SNEAKERS WINNEN? DOWNLOAD DE JD APP EN SPEEL MEE!

YESS onze nieuwe JD app-game just got launched! Vanaf vandaag kan je met ons spel #IAMJD Match 3 een jaar lang gratis sneakers winnen. Deze Christmas game biedt urenlang speelplezier voor de hele familie. Superleuk voor tijdens een lazy weekend. En het is niet alleen maar fun om te spelen, want jij maakt ook nog eens kans op mega mooie prijzen!

#IAMJD Match 3 is een app-game die suuuuper leuk en verslavend is. Met dit spel combineer je kerst thema items met alles wat JD te bieden heeft. Denk aan een voetbal, sportsokken, sneeuwvlokken en het iconische JD logo.

HOE SPEEL JE MEE?

1. Download de JD App in de App store of Google Play.

2. Open de JD App en ga naar onze startpagina om ons spel #IAMJD Match 3 te spelen.

3. Klik op spelen. Volg nu de instructies op het scherm.

Het doel van dit spel is de kerst en JD items te verpletteren met behulp van een coachend bericht welke aangeeft hoeveel items je moet raken om een hoger level te bereiken. Om de figuurtjes te verpletteren moet je tenminste drie identieke items horizontaal of verticaal raken! Het spel is simpel, vooral voor fans van Candy Crush.

#iamjd Match 3

HOE WIN IK SNEAKERS VOOR EEN HEEL JAAR?

Wil jij die checkpot winnen? Dan moet je ervoor zorgen dat jij alle andere spelers verslaat en zelf bovenaan in het scoreboard komt te staan. Je behaalt de niveaus door een aantal figuurtjes in een korte tijd te verpletteren. Vergeet niet om je score in te dienen om kans te maken op een jaar lang gratis sneakers. Waar wacht je nog op?! Zet jezelf op scherp, show your skills en scoor die punten!

Heb je de JD app nog niet?  Download hier!

Lees meer zoals dit

Volgende blog