jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 06/12/2018

OUT NOW: ADIDAS ORIGINALS BY STORMZY SPRT COLLECTIE

De collab tussen King of Grime Stormzy en adidas Originals is een feit met de nieuwste adidas Originals by Stormzy SPRT collectie! De collectie is ontstaan vanuit de gedachte om urban youth culture en creativiteit te stimuleren en promoten. En goed nieuws… Dit is nog maar de first drop van een hele reeks die nog zal volgen.

The best collab of the year mag je niet missen! Check nu hieronder alle highlights uit de adidas Originals x Stormzy range!

stormzy in blue SPRT track top
jd exclusive night cargo tracksuit

De Collectie

De adidas Originals by Stormzy SPRT collectie combineert de throwback adi style met een urban touch. De sportswear norm wordt naar de next-level gebracht en is geïnspireerd op Stormzy’s London roots. Het on-trend SPRT trainingspak uit deze collectie is verkrijgbaar in 3 striking colourways; Core Black, Mystery Blue Ink & JD-exclusive Night Cargo.

De vesten en bijbehorende trainingsbroeken boosten een Flamestrike design – met een knipoog naar adi apparel uit de ‘90s en ’00s.  Deze trainingspakken zijn afgemaakt met Stormzy’s signature stamp #Merky en de iconische 3-Stripes langs de zijkanten voor een echte adi look.

radkin reflective tracksuit
stormzy wearing radkin reflective tracksuit

De SPRT collectie gaat een stap verder en released ook de Stormzy Radkin. Dit trainingspak is gemaakt van reflecterend zilver materiaal en bezorgt je de ultimate fit. De zijritszakken en reflecterende details maken de outfit statement-ready! Check dus nu de reflective Track Top en Track Pants.

Not boys only! Maya Jama -Stormzy’s girlfriend & Radio 1 DJ- is gespot met het reflecterende trainingspak en she is slaaaayin’ it.

jd exclusive SPRT tracksuit
Maya Jama in reflective radkin suit

Shop de gehele adidas Originals by Stormzy collectie nu bij JD Sports. Don’t miss out on these!

Lees meer zoals dit

Volgende blog