jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 02/06/2022

Vaderdag gift guide

Wat geef je de belangrijkste man in je leven als cadeau? Vaderdag komt er weer aan! (Zondag 19 juni) en dat betekent: tijd om je vader, opa, of gewoon die vriend die het geweldig doet als vader, te verwennen. Wij helpen jou om hem te bedanken en zijn dag compleet te maken met deze JD picks. 

Comfy shoes all the way

De kinderen uit school halen of boodschappen doen, comfy schoenen zijn een must voor elke drukke vader. Shop nu het perfecte paar en make the day easier voor jouw vader. JD geeft jou de hot picks…

Met Crocs is jouw vader de hele dag comfortabel en ziet er toch fresh uit. Elke vader heeft een paar Crocs nodig, dus zorg ervoor dat die van jou ze niet mist! Bekijk JD’s grote collectie Crocs en kies nu de favoriete kleur van je vader.

Houdt je vader van sneakers? Met een paar fresh Converse zit je altijd goed! De perfecte zomerschoenen voor de perfecte vader. Deze sneakers passen bij elke outfit en zorgen ervoor dat je vader er op zijn best uitziet. Maak zijn summer wardrobe compleet, net zoals hij jou compleet maakt!

Dads are kings, right? Laat hem zich ook zo voelen op deze speciale dag met de sneakers van EA7! Elke vader wordt graag verwend en dit is hét moment om te laten zien hoeveel je hem waardeert. 

Iedereen houdt van zijn lazy days. Het is tijd om deze nog beter te maken. Geef je vader een paar comfortabele Birkenstock sandalen en hij zal nooit meer iets anders willen dragen op zijn luie dag. Dat noemen wij de perfect gift!

Check nu de herenschoenen collectie bij JD. Wij denken dat je het perfecte cadeau hebt gevonden!

Essential gifts

Het is bijna zomer en dat betekent: tijd voor T-shirts. Heeft je vader altijd haast maar wil hij er toch goed uitzien? Er gaat niets boven een fresh T-shirt! JD heeft een groot aanbod van T-shirts van de hotste merken. Kies je favoriet en laat je vader eruit zien alsof hij de wereld aankan.

Niemand kan overleven zonder een comfy trainingspak in z’n wardrobe. Dat maakt dit het perfecte cadeau. Comfy op zijn drukke dad days, that’s all a dad wants. Check nu de collectie trainingspakken bij JD en pick your perfect gift. 

Pick your accessoires 

Heb je het perfecte cadeau nog niet gevonden? Accessoires zijn het altijd goed! Finish de off-duty outfit van jouw vader met een cap uit onze uitgebreide petten collectie. Op warme dagen zijn onze petten ideaal ter bescherming tegen de zon. In het weekend of als je gaat sporten zijn onze caps een onmisbaar accessoire. Ga voor street vibes met New Era petten of een outdoor style met de petten van The North Face!

You can never go wrong with socks. Koude voeten zijn voortaan verleden tijd! Onze JD herensokken zijn everyday musthaves. Met de classic adidas Originals en Nike voetbalsokken is jouw vader altijd beschermd tegen de kou. Welke sokken kies jij voor de perfecte vader? Check de collectie hier!

Lees meer zoals dit

Volgende blog