jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 10/06/2024

Start de zomer fresh met Under Armour

Als de zon schijnt en de dagen langer worden, is het makkelijk om uit je routine te raken met een volle agenda en onvoorbereide plannen tijdens de warmere maanden.

Maar om je de hele zomer op de top van je kunnen te houden, heeft Under Armour een fresh collectie voor dames en heren die je voorbereid op elke gelegenheid.

Of het nu gaat om een motivatie in de ochtend of nieuwe energie voor ’s avonds, UA’s collectie is helemaal gericht op de vibe van dit seizoen in je wardrobe.

Lees hier alles over de collectie.

A Fresh Dose

Het belangrijkste element in de collectie van Under Armour is de signature UA Tech van het merk. De lichtgewicht, ademende en vochtafvoerende stof is verwerkt in de nieuwste kleding, zoals T-shirts, tops en shorts.

Gemaakt om je koel en zweetvrij te houden in de zon, gecombineerd met zomerse tinten voor een fresh look. Felle oranje, roze en groene tinten maken indruk in de sportschool of op straat of ga voor basic zwart en grijstinten.

JD-exclusieve energie

Wil je nog een reden om te shoppen? Je kunt stijlen dragen die alleen hier verkrijgbaar zijn.

Van fresh colorways van je favoriete silhouet tot een gloednieuw ontwerp met de beste elementen van het merk, de collectie zit vol met JD-exclusieve kleding die overal de aandacht trekt.

Ga voor de Launch Wordmark Shorts en het HeatGear Camo T-shirt aan voor heren, terwijl het Crossover T-shirt en de 3” Shorts de perfecte set vormen voor dames.

Maak Under Armour jouw go-to merk deze zomer met de collectie bij JD.

Lees meer zoals dit

Volgende blog