jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 17/06/2024

Technicals: For those on the move

Technicals was gemaakt voor de bergen; missie voltooid. Nu is het tijd om de stad te veroveren. De nieuwste drop brengt fire ‘fits voor een snelle levensstijl.

Een nieuw seizoen betekent tijd voor een refresh. Technicals doet precies dat, het is tijd om je scene te veranderen.

Trading Terrains

We zeggen niet dat je niet meer op Technicals kunt vertrouwen om de buitenlucht aan te pakken, maar deze zomer draait alles om het stadsleven

De zon gaat (hopelijk) de straten bedekken, zorg dat je er klaar voor bent met de nieuwste stijlen van Technicals.

Een urban landschap vraagt om lichtgewicht en comfortabele duurzaamheid. Deze stijlen leveren dat zonder in te leveren op heat.

Flexibility is the key

De flow van het leven kan chaotisch zijn, plannen veranderen op het laatste moment. Het ene moment ben je in de stad, het volgende moment ben je op weg naar een festival.

Maar is dat zo erg als je een short en T-shirt van Technicals draagt? Ze hebben een ondersteunende elastische tailleband zodat je zelfverzekerd de dag door komt, terwijl je in de zijzakken je essentials veilig opbergt.

Drip for the Drizzle

We kunnen niet beloven dat de zon tevoorschijn zal komen, maar we kunnen wel beloven dat de nieuwste lichtgewicht layers van Technicals je look zullen upgraden en je droog zullen houden tijdens stortbuien.

Met de volledige ritssluitingen en capuchons kun je je stijl en bedekking aanpassen en met de zakken heb je je essentials altijd bij de hand.

De bijpassende trainingsbroek is gemaakt om warmte te bieden wanneer de koele avonden aanbreken en betekent dat je het dubbel zo fresh hebt.

Klaar voor de switch?

Alles wat je nodig hebt om de zomer in te gaan is aanwezig in de nieuwste stijlen van Technicals. Scroll nu door de collectie en shop jouw essentials!

Lees meer zoals dit

Volgende blog