jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 24/10/2023

Stel nieuwe doelen met Under Armour

Of het nu gaat om het overwinnen van zelfvertrouwen in de gym of het vinden van de motivatie om te trainen, Under Armour helpt je er doorheen.

De nieuwste herencollectie van Under Armour geeft je de boost die je nodig hebt om je door je volgende sessie te slepen.

Van sterkere lifts in de sportschool tot het vinden van een extra versnelling op je hardlooproutine, de nieuwe collectie dekt de basis en specifieke kenmerken van elke workout.

Bekijk hier je fitness essentials.

Fully focused

Klaar om je in het zweet te werken zonder het te voelen? Under Armour dekt je. In de nieuwe drop brengt Under Armour gym ready technologie met het HeatGear Camo T-shirt, zodat jij je op je best blijft voelen.

Met het T-shirt als basislaag voor je workout-look is UA’s HeatGear-technologie een van hun meest iconische toevoegingen aan performance stof: het voelt zacht en lichtgewicht aan en voert zweet moeiteloos van de huid af.

Of je nou binnen blijft trainen of de kou trotseert in je standaard outfit, combineer de top dan met deze Launch Wordmark Shorts. Deze shorts hebben een ruime pasvorm voor extra bewegings comfort en extra kracht in je benen bij heuvel sprints, box jumps en squats. De platte, elastische tailleband heeft een trekkoord om ze op hun plaats te houden.

De lichtgewicht geweven stof komt net boven de knie uit en is overal voorzien van meshpanelen voor extra luchtstroom als de intensiteit omhoog gaat.

Staying Sporty

Het gaat echter niet alleen om hard gaan tijdens je sessie. Under Armour legt dit seizoen de nadruk op herstel met een reeks bijpassende trainingsbroeken en hoodies om lekker in te ontspannen.

Meer bescherming tegen de steeds veranderende omstandigheden? ga voor de Vanish Woven Full Zip Hoodie en UA Storm Vanish Track Pants. De signature UA Storm technologie is gemaakt om de regen af te stoten en biedt extra bescherming met toelopende boorden en verstelbare bandjes op de capuchon en tailleband.

Beide ontwerpen hebben zakken met ritssluiting en zijn afgewerkt met het klassieke Under Armour logo.

Altijd op schema

Het laatste stukje van je trainingspuzzel zijn hardloopschoenen. Maar zoek niet verder, want de UA HOVR Turbulence 2 past perfect in je routine om je ‘fit compleet te maken.

Korte of lange afstanden, deze alledaagse hardlopers zijn ontworpen om de eisen van je trainingsplan te doorstaan. Het ademende gebreide bovenwerk voelt luchtig en lichtgewicht aan, terwijl de luxe comfort systeem sokvoering ultiem comfort biedt bij het instappen en veteren.

Daaronder steelt de responsieve UA HOVR-middenzool de show met demping die niet alleen elke impact vermindert, maar ook die energie teruggeeft  om je op de been te houden als het einde in zicht is.

Je gym game upgraden? Of op zoek naar een nieuwe start in de fitnesswereld? Gemaakt voor alle soorten training, Under Armour heeft de essentials hier – inclusief JD-exclusives!

Lees meer zoals dit

Volgende blog