jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 21/12/2022

Training-ready met On Running

On Running, geboren in de Zwitserse Alpen en nu overal te zien in de straten van de steden, heeft een revolutie veroorzaakt in de training game sinds ze op de scene zijn verschenen.

Opgestart door de gepensioneerde atleet Olivier Bernhard, was het zijn visie om een heel nieuw level van prestaties en comfort aan je hardloop sessies te geven en dat is gelukt!

Nu, 12 jaar na hun eerste ontwerp, brengt het merk de volgende generatie technologie, niet alleen in hun hardloopschoenen, maar ook in de nieuwste kleding.

On Running dropt nu een nieuwe collectie sportschoenen en kleding voor heren en dames voor de koudere maanden en daarna. Sounds good? Check hier alles van On Running

Built for him

Let’s start met het essentiële: deze Denim & Navy en Mango & Black colour blocked performance T-Shirts zorgen voor een lichtgewicht design. Sneldrogende polystof zorgt ervoor dat je fris blijft na de zwaarste runs, terwijl de scheurbestendige voorkant is ontworpen om je te beschermen tegen de kou.

Trek de Climate 1/4 Zip Top aan als je meer laagjes nodig hebt. De top past zich aan elk klimaat aan met extra isolatie voor koude ochtenden, en de gerecyclede wafelstof absorbeert zweet en droogt snel om je koel te houden.

Van langeafstandslopers tot trail-seeking trekkers, met de ritssluiting kun je de pasvorm aanpassen, samen met de vierweg stretch technologie voor ongelimiteerde bewegingsvrijheid.

De tijd bijhouden? Daar is ook aan gedacht, met de horloge opening op de mouw.

On Running heeft ook je outerwear essentials covered. Het tijdloze ontwerp is geüpgrade met de gloednieuwe Track Pant.

Het lichtgewicht poly materiaal beschermt je tegen het veranderende weer, samen met ademende mesh inzetstukken voor extra luchtstroom.

Ontworpen met verlengde enkelritsen zodat je het gemakkelijk over je sportschoenen kunt aantrekken en met vier veilige zakken aan de voor- en achterkant om je essentials in op te bergen.

Het Weather Running Jacket is perfect te combineren met de broek en maakt gebruik van high-performance Japanse stoffen om de zwaarste omstandigheden aan te kunnen.

Uitgerust met 360 graden ventilatie, de sneldrogende en scheurbestendige constructie wordt gecombineerd met weerbestendige technologie om regen en wind te verslaan. Deze tweekleurige jas is afgewerkt met signature branding en een borstzak met rits.

Voor een heavy-duty stijl is er de Insulated Jacket. Deze eenvoudige maar stijlvolle jas combineert een vulling van Zwitserse schapenwol met een naadloze, waterdichte buitenkant voor ultra-warme kleding en een clean look.

Built for her

Toe aan een upgrade van je actieve kleding? On Running heeft het voor je! Voor onder je Performance T-shirts zijn ondersteunende sportbeha’s verkrijgbaar in zowel korte als lange mouwen. Of, voor een nog vrijer gevoel, de On Movement Tank Top voor je volgende spinning sessie, Pilates les of HIIT training.

Combineer ze met de Active 2 in 1 Shorts voor een volledig ongehinderde pasvorm. Ga voor het beste van beide met de verwijderbare buitenste shorts, gemakkelijk los te maken van de nauwsluitende, elastische binnenlaag die aan de zijkanten wordt vastgeklikt.

Als extra bedekking belangrijk is, kijk dan niet verder dan deze Runner Tights. Minimaal van ontwerp, ze voegen warmte toe op koelere sessies, maar zijn licht genoeg voor als het warmer wordt. De gerecyclede polyamide stof met high-stretch houdt ze compact, terwijl knopen aan de zijkanten ervoor zorgen dat je je waterdichte kleding er overheen kunt klikken.

Met duurzame knie-inzetstukken en verstelbare sluitingen bij de enkels en taille voor een persoonlijk gevoel, en afgewerkt met reflecterende accenten en de On Running badge.

Met het waterdichte Insulator Hooded Jacket, het Weather Jacket en het Weather Gilet in damesmaten, hebben ze ook het Climate Jacket in het zwart uitgebracht.

Dit veelzijdige jack, klaar voor de weekend verkenner, heeft een unieke geweven structuur die zowel isolerend als zweetafvoerend is.

Compleet met duurzame waterafstotende coating en 4-weg stretch stof, is het een musthave look voor je volgende avontuur dit seizoen.

Built to run

De kern van het DNA van het merk is de focus op het verbeteren van iedere stap. Of hardlopen nu deel uitmaakt van je dagelijkse routine of dat je net weer begint, het assortiment hardloopschoenen van On Running is geschikt voor zowel heren als dames.

We hebben een breed assortiment silhouetten hier bij JD, maar de Cloud X 3 trainers voor heren zijn op dit moment dé musthave. Alles over snelheid, intensiteit en reactievermogen, deze lichtgewicht runners hebben een drielaags mesh bovenwerk voor een ademend maar duurzaam gevoel. Ze zitten boven een tussenzool van CloudTec- en Speedboard-schuim voor een optimale performance.

Geïnspireerd om nog harder te trainen? Stay covered met de nieuwste looks van On Running.

Lees meer zoals dit

Volgende blog