jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 14/07/2022

JD and hiphophuis bringing good vibes and creativity this summer

Wil jij een unforgettable summer? This is your chance! Summer School 2022 powered by JD is here. JD en hiphophuis brengen good vibes deze zomer. JD Sports werkt samen met hiphophuis tijdens hun Summer School, dit jaar onder de naam Summer Dreams. Deze samenwerking staat in het teken van verbinden en inspireren door het bieden van toegang tot educatieve programma’s voor de jeugd. 

Hiphophuis viert op 31 augustus 2022 haar 20-jarig bestaan en is al 20 jaar hét centrum voor creativiteit en ontwikkeling gebaseerd op de universele waarden van de hiphopcultuur; een broedplaats voor de beleving en ontwikkeling van hiphop en zwarte cultuur. Met een bottom-up visie en werkwijze bouwt, versterkt en ontwikkelt hiphophuis vanuit de waarden van hiphop en werkt hieraan met dans- en DJ-lessen en evenementen, het verspreiden van culturele kennis en het bieden van een thuis voor de community.

”In een tijd waarin de samenleving zichzelf opnieuw moet uitvinden, vieren we niet alleen feest, maar richten we ons vanuit het jubileumthema ‘Staying Power’ op hoe we lichamelijk, geestelijk en mentaal gezond blijven, als individu, als creatieveling en als samenleving.” aldus Aruna Vermeulen, medeoprichter en algemeen directeur bij hiphophuis.

JD is al lang aanwezig in de jongeren- en straatcultuur sinds de opening van de eerste winkel 40 jaar geleden in het Verenigd Koninkrijk. Vandaag de dag werkt JD actief samen met ’s werelds meest gewilde merken en ontwerpers, gemaakt voor een publiek dat zich identificeert met en deel uitmaakt van een authentieke cultuur die geworteld is in sport, mode, muziek en creativiteit.

“De samenwerking met hiphophuis en deel uitmaken van de Summer School is een perfecte match in gedeelde waarden met het oog op het bieden van toegang tot educatieve programma’s voor de jeugd gericht om hen te verbinden en te inspireren om hun creatieve potentieel te bereiken. HHH is de onbetwiste partner voor JD om ons doel tot leven te brengen en de jeugd positief vooruit te helpen”, aldus Nadia Kokni, Global Marketing Director bij JD Sports Fashion. 

Hiphophuis opereert nationaal en internationaal, met een multidisciplinair programma dat de status quo uitdaagt; in het individu, de hiphop scene en de culturele sector.

De hiphophuis ‘Summer School powered by JD’ bestaat in juli en augustus uit activiteiten en evenementen als aanvulling voor het reguliere hiphophuis dans en DJ programma door ruimte te creëren om fysieke vaardigheden te verbeteren, begrip te verdiepen van verschillende scènes binnen hiphop en culturele kennis op te bouwen en communities te versterken.  

Tijdens Summer Dreams nodigen hiphophuis docenten elk een gastdocent en DJ naar eigen keuze uit. Zowel de gastdocent als de DJ worden beschouwd als een peer binnen hun scene. Zij laten de community kennismaken met nieuwe manieren van bewegen, doen, leren en zichzelf uitdrukken: het creëren van een veilige ruimte om verder te bouwen aan je dromen.

Wil jij meedoen met Summer Dreams? Koop jouw kaarten voor alle Summer School lessen bij alle JD Sports winkels. Deelnemers maken automatisch kans op mooie prijzen. Voor meer informatie en online tickets, kijk op JD en hiphophuis.

Volg @jdsportsnl & @hiphophuis nu voor alle updates over Summer Dreams!

Lees meer zoals dit

Volgende blog