jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 29/10/2020

TNF reset: win een vituele gig van Yung Nnelg

Het zijn gekke tijden. Tijden waarin we ons moeten aanpassen. De clubs zijn dicht, sportevents worden afgelast en gigs gaan niet door. Dus organiseren we digitale vrimibo’s, volgen we home workouts en gaan we naar virtuele optredens. We zitten niet bij de pakken neer en maken het beste van de situatie. What’s your reset?

Een beetje afleiding in deze periode is vast meer dan welkom. JD Sports en The North Face helpen je daar bij. Hoe we dat doen? Door jou de kans te geven om met onze nieuwste Exclusive JDX membership Access mee te doen! Join now en scoor front row tickets voor een virtueel live optreden van Yung Nnelg!

YUNG NNELG

Yung Nnelg (25) is een Amsterdamse rapper. Je kent ‘m van de rapperscollectieven SMIB en Veldentaal, van zijn debuutalbum ‘Balans’ of van zijn shows op onder andere Woo Hah! en Appelsap. Check zijn eigen sound hier.

WANNEER IS DE LIVE GIG?

De virtuele live gig van Yung Nnelg is op 3 november.

HOE DOE IK MEE?

You’re in? Mooi! Volg de stappen om aan je front row tickets te komen:

Stap 1: Download de app en klik op de TNF banner
Stap 2: Meld je aan en registreer je bij de microsite
Stap 3: Als dit is gelukt, neemt het JD team contact met je op

Let op! Meedoen kan van vrijdag 30 oktober 9:00 uur tot maandag 2 november 9:00 uur.

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en deel je stijl met #JDlooks <3

Lees meer zoals dit

Volgende blog