jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 01/12/2020

New in: Clan de Banlieue

Goed nieuws voor de heren! Is jouw wardrobe toe aan een refresh? JD’s aanbod herenkleding is uitgebreid met het lifestyle merk Clan de Banlieue! En daar zijn we héél blij mee.

Eenheid en broederschap

Dit Rotterdamse merk staat voor ‘eenheid’ en ‘broederschap’. Het merk is een ode aan multiculturele buitenwijken (banlieues). En dat komt ook terug in het logo: een vingerafdruk die staat voor een wereldbol. Clan de Banlieue ontwikkelt zich in razendsnel tempo, met winkels in Amsterdam en Rotterdam en zelfs een collectie met Cruyff himself. Het merk staat bekend om hun brede aanbod trainingspakken.

 

JD’s collectie Clan de Banlieue kleding bestaat onder andere uit trainingspakken, joggingbroeken en T-shirts in verschillende kleuren. Check bijvoorbeeld dit zwarte trainingspak of kies juist voor een opvallende, blauwe ‘fit. De kleding is gemaakt van hoge kwaliteit en verzekert je van een comfy, streetready look. Met natuurlijk een Banlieue wordmark. Turn heads!

Check de collectie

Check snel onze favoriete items of bekijk de hele collectie!

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en deel je stijl met #JDlooks <3

Lees meer zoals dit

Volgende blog