jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 03/09/2018

TOP INTRO WEEK ESSENTIALS

Weer naar school? Get ready! Ga voor een fresh style want jouw studentenleven op de Uni is about to begin! Het zal een intense eerste introductieweek worden en drie zware jaren, so you’ll need all the essentials om je studietijd door te komen. Geen zorgen, we’ve got you covered. Voor al jouw fresh college looks kom je naar JD! Hier is een toplist met items die je moet scoren voor als je naar de Uni gaat.

Off-duty wear

Laten we eerlijk zijn, met het shoppen van al onze fresh week essentials voel jij je pretty maar ook broke. Maar je wilt niets missen, dus op jouw off-duty dagen ga je voor easy essentials met een casual en comfy vibe. Onze heren en dames trainingsbroeken geven je een relaxte look en feel, perfect voor als je een paar uurtjes gaat Netflixen. Als je een extra comfortboost aan je look wilt geven, combineer je jouw trainingsbroek met een comfy hoodie voor een chille vibe from head to toe. Check nu onze hoodies voor heren en dames.

bag uni freshers

Comfy Kicks

Op jouw off-duty dagen wil jij ook dat je voeten comfy en cushioned zijn en een fresh style uitademen. Check daarom onze standout sneakers van de beste merken die hun focus op comfort leggen. Onze collectie Nike trainers geven jou de Air Max demping terwijl de adidas’ kicks je een comfort Boost garanderen. Met een uitgebreide collectie heren en dames comfy kicks, kan jij nog wel een rondje rondom de campus rennen. Jij bent verzekerd van kicks met een perfecte demping!

Flipflops & Slippers

Een douche is iets wat you will need tijdens de eerste studieweek. Zorg dat jij een paar flipflops of slippers hebt voor als je de gemeenschappelijke douches binnenstapt (better safe than sorry!). Naast het douchen is het hebben van een paar flipflops of slippers ideaal voor vele andere Uni scenario’s: Als jij door je alarm slaapt en snel naar een hoorcollege moet? Slippers aan! Als jij de vuilnisbak buiten moet zetten? Slippers aan! Als je een beetje achterloopt met wasjes draaien en geen schone sokken hebt? Slippers aan! Onze slides & flipflops zijn echte Uni essentials.

trainers adidas nike
slides flip flops nike

Rugzak

Voor de nodige opbergruimte en een easy way voor het dragen van je essentials, een standout rugzak is altijd nodig! Deze is misschien niet direct nodig tijdens de introductieweek, maar wel handig als de colleges zijn gestart en jij naar de bibliotheek moet sprinten om 20 boeken te checken. Kies uit verschillende stijlen die matchen met jouw voorkeuren: ga voor de backpack voor maximale ruimte, scoor een crossbody bag voor een upgrade van je look of keep it simple met een gymtas.

Nu weet jij precies wat je nodig hebt voor je studie. JD makes sure dat jij goed voorbereidt bent, ga naar de introductieweek en nail it! En, dit weet jij maar al te goed, doe je best met studeren..😊

Lees meer zoals dit

Volgende blog