jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 07/09/2018

JD’S 5 X DE BESTE LUNCHSPOTS IN AMSTERDAM

Op een lazy (en rainy) Sunday, als jouw travel buddies naar Nederland zijn overgekomen of als je met jouw BFF een geslaagde shop-till-you-drop-dag wilt afsluiten. Er zijn genoeg redenen op te noemen om deze leuke lunchspots te proberen. Maar soms is het vinden van een nice resto niet zo eenvoudig, omdat je beste vriendin vegetariër is of je zoekt juist een plek met net wat meer extra’s dan een broodje gezond op de kaart. Wat nu?

No worries girl, JD Sports heeft voor jou de beste lunchspots in kaart gebracht.

Check hier JD’s Top 5 van de beste lunchspots in onze hoofdstad.

Jackson Dubois

1.Jackson Dubois
Fan van experimenteren en food met een internationaal tintje? Dan ben jij meer dan welkom bij Jackson Dubois, een authentic foodbar aan het Spui in Amsterdam. Eigenaar Jackson heeft de lekkerste herinneringen van zijn wereldreis naar onder andere de VS, Cuba, Mexico, Suriname en Bali verzameld. Volgens deze wereldburger leer je een cultuur pas kennen als je de klassiekers uit dit land hebt geprobeerd. Op de kaart kan je zijn favo gerechten proeven samen met zijn lievelings bieren en wijnen. Aanrader: de tortilla gratin mmm

Spui 10, 1012 WZ Amsterdam

2.De Plantage
Bij De Plantage schuif jij aan voor je ontbijt, een lunch of fancy diner. De sfeer is classic met wat urban vibes en een minimalistisch interieur. Perfect voor Mediterranee foodlovers en een ideale plek voor een date. Check de ravioli met pistache en schapenkaas en het toetje ‘Hemelse Modder’ voor de final touch.

Plantage Kerklaan 36, 1018 CZ Amsterdam

 

De Plantage
Morris & Bella

 

3.Morris & Bella
Yes hij bestaat! Dit is de lunchspot voor zowel carnivoren, vegetariërs als veganisten! Bij Morris & Bella ligt de focus op groente, maar ben jij into meat dan kan je als supplement vlees of vis bij het groente gerecht bestellen. Ideaal toch? Good to know: de kaart wijzigt iedere 2 a 3 weken, dus is zeker niet boring.

Nova Zemblastraat 586, 1036 RP Amsterdam

Happyhappyjoyjoy

4.Happyhappyjoyjoy

Let’s meet Asia! Zodra je binnenstapt bij Happyhappyjoyjoy waan jij jezelf in Azië. Hete wokpannen, sissende stoompannen en de exotische mix van kleuren en zoet, zuur en zout. Dit nieuwe lunch concept serveert spicy streetfood met Thaise, Maleisische, Indonesische en Chinese invloeden. Heb jij Asian roots of ben jij gewoon een addict als het gaat om typische Aziatische gerechten? Check this out!

Bilderdijkstraat 158,1053 LC Amsterdam

Bar Bouwmeester
Bar Bouwmeester wafel en croissant

5.Bar Bouwmeester
Een go-to spot in hot Amsterdam-Zuid! Dit comfy lunchcafe staat bekend als all-day café waar je de hele dag terecht kunt voor ontbijt, lunch of borrel, de kaart heeft geen eindtijd. Ideaal als je na een night out zin hebt in een ontbijtje met pancakes of ‘s morgens juist met een burger die kater uitbrakt.

Rijnstraat 36, 1078 RC Amsterdam

Ben jij net zoals wij een lunchfood lover? Dan mag je deze list met lunchspot adresjes niet vergeten op je volgende Amsterdam trip!

Lees meer zoals dit

Volgende blog