jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 16/03/2022

Top trends to watch

Wil jij op de hoogte zijn van de hotste trends? JD got you! Het is tijd om je wardrobe te upgraden met alle 2022 trends. Met de nieuwste looks, fresh sneakers en musthave accessoires ben jij altijd on top of the game.

Van fire fits tot on-trend items, dit is onze voorspelling van wat groot zal zijn in de wereld van de mannen fashion dit jaar. Take a look!

Throwback Time

Trends zijn als een bewegend wiel, altijd draaiend, met de ene na de andere trend on top. Op dit moment lijkt de cirkel rond te zijn, met OG, retro-geïnspireerde fits uit de jaren ’80 en ’90 die een enorme comeback maakt!

Vintage is al een tijdje in en we zien het niet snel verdwijnen, met old-school heat die je wardrobe in 2022 nog steeds inspireert.

Nike is on top of the game met op het archief geïnspireerde heat. Throwback ontwerpen en colorways brengen een fresh OG esthetiek in hun assortiment. Nike’s retro crew sweaters brengen ook een vintage vibe naar je chill dag.

Berghaus’ tie-dye fleeces knipogen naar de vroege jaren ’90 en met de terugkeer van grote jaren ’80 en ’90 merken zoals Ellesse en Fila, is old-school stijl nog steeds op de radar voor 2022.

Varsity Vibes

Kies voor een campus fit en voel je fresh, want varsity is nog steeds helemaal in! Grote logo’s die zijn geïnspireerd op universiteitscampussen, varsity stijl is hier om te blijven in 2022!

Champion, Nike en adidas Originals hebben de laatste tijd allemaal varsity-stijlen uitgebracht die beïnvloed zijn door het universiteitsleven in de VS en wij zijn er helemaal weg van!

Champion en Nike’s collectie T-shirts en hoodies gebruiken grote logo’s voor de uni-life look, terwijl adidas Originals voor een jaren ’90 esthetiek is gegaan met hun collectie voor college vibes.

Layer up met gebreide kabeltruien, varsity jacks, vesten en gilets voor een ultra preppy look.

Deze trend is er een om in de gaten te houden dit jaar!

From The Peaks To The Streets

Mode geïnspireerd door het buitenleven heeft een nieuwe hoogte bereikt. Wandelkleding die oorspronkelijk is ontworpen voor de heuvels en bergen is nu helemaal on trend.

Met merken als The North Face, Columbia en Berghaus als pioniers, maar ook Nike, adidas Terrex en Technicals zijn upcoming in deze scene. Deze trends zorgen ervoor dat technische uitrusting die gemaakt is voor het buitenleven een nieuw thuis vindt in je dagelijkse outfit.

Van het afvoeren van de regen tot het op afstand houden van die koude wind, en dat alles terwijl je er dope uitziet, deze trend is een must!

Koop dit jaar lichtgewicht jacks, gewatteerde jacks, dikke fleeces en gilets voor die adventure vibe!

Vergeet je fresh sneakers niet! Voor een natuurgevoel hoef je niet verder te zoeken dan merken als Salomon en Timberland!

Sherpa Is Here

Maak je klaar voor de winter, want Sherpa is er om jou te helpen de kou te verslaan! Blijf warm in een superdikke, ultrazachte fleece die de warmte binnenhoudt en er ook nog eens fresh uitziet!

Dikke fleece is erg on trend this season en we verwachten dat dit nog steeds het geval zal zijn in de herfst later in het jaar.

Nike en Fila hebben allebei Sherpa fleece hoodies uitgebracht voor ultimate comfort, terwijl Converse onlangs een paar van hun iconische Chuck 70’s heeft uitgebracht met zachte, Sherpa fleece om je voeten extra warm te houden!

Big Soles, Big Style

Chunky zolen zijn nog steeds de heat en we verwachten niet dat deze trend zijn plek verliest dit jaar. Air Max en VaporMax van Nike zijn on top als het gaat om grote kicks, maar de nieuwste adidas Originals Ozweego Knits verdienen ook een hele lading aandacht.

De terugkeer van New Balance is de trend om in de gaten te houden! Ze maakten een grote comeback in 2021 en wij voorspellen dat ze hun stijgende lijn zullen doortrekken en we love it!

New Balance is here to stay, met hun nieuwste 2002R-lijn die grote impact maakt onder sneakerheads. Een verfrissende verandering voor de chunky zolen scene die tot nu toe grotendeels gedomineerd werd door Nike en adidas.

Chunky zolen zullen dit jaar blijven en dat vinden wij prima!

Welke trends voel jij dit jaar? Zorg ervoor dat je de site regelmatig checkt voor de laatste nieuwtjes. Heb je stijlinspiratie nodig? Blijf kijken op de socials of keep an eye on the blog!

Lees meer zoals dit

Volgende blog