jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 28/12/2022

JD x 777 Next Talent Recap

De finale zit erop en we went out with a banging closing party vol heat van de finalisten en 777 artists. 777 Next Talent Contest is een platform voor nieuwe, jonge artiesten om hun talent te tonen. Hierbij draait het om de young urban youth community kansen te bieden en dit was nog maar het begin! 

JD x 777 is de eerste stap naar de future, de one en only Frenna, een van de grootste artiesten in Nederland en eigenaar van 777 Record Label, sends his love & appreciation naar JD voor deze samenwerking om de young community een kans te geven om te shinen on stage en muziek uit te brengen. 

De closing party was een succes en alle finalisten zijn all out gegaan met een unforgettable optreden. Check hier de recap video van de party. De juryleden hebben unaniem gekozen voor de new next talent: B3LLY congratulations met de volledig gefaciliteerde release onder het 777 Records label!

WINNER: B3LLY

Voor- en achternaam: Jaiell Dos Santos

Artiestennaam: B3lly

Leeftijd: 21

Woonplaats: Spijkenisse

Hobby’s: Muziek

Laatst uitgebrachte track: Many men Ft Rush BanksLeuk weetje over jezelf: Ik kan me 100x beter verwoorden in het Engels dan Nederlands, terwijl ik geboren en opgegroeid ben in Nederland.

Social Media: IG: @B3lly.official TikTok: @B3lly.official

De Future

De andere finalisten hebben natuurlijk ook alles gegeven en de juryleden waren impressed met alle heat tijdens de finale. Deze young talents gaan het zeker nog maken in de music scene en wij houden ze in de gaten. 777 Next Talent is het begin van kansen bieden aan de community and they are not done yet! 

JADA FAITH

Voor- en achternaam: Jada Sluisdom

Artiestennaam: Jada Faith

Leeftijd: 16

Woonplaats: Lelystad

Hobby’s: nummers schrijven, verschillende steden bezoeken met vrienden, altijd nieuwe outfits halen, altijd opzoek zijn naar nieuwe skills en mezelf daarin ontwikkelen 

Laatste uitgebrachte track: Steady

Social media: IG; @jadafaith_ TikTok;  @jadafaith01

Leuk weetje over jezelf: mijn lach verandert om de 2 weken en het gaat oprecht onbewust

NYAH TALISA

Voor- en achternaam: Nyah Sarbous

Artiestennaam: Nyah Talisa

Leeftijd: 16

Woonplaats: Eindhoven

Hobby’s: Singer songwriter

Laatste uitgebrachte track: _ 2020/2021  (verwijderd voor een nieuwe start)

Social media: @Nyahtalisa

Leuk weetje over jezelf: I am no quitter  😉

Vrouwen in de music scene

Deze young female artists hebben zeker een indruk achtergelaten bij de juryleden. In een mannen gedomineerde scene loop je als vrouw soms tegen meer uitdagingen aan. Deze young females laten met hun talent zien dat er meer plek moet komen voor vrouwelijke artiesten in de music scene. We zullen in de toekomst nog veel zien van Jada Faith en Nyah Talisa. 

Wil jij meer weten over de struggles van vrouwen in deze scene? Check Take A Seat, hier verdiepen dames zich in de positionering & uitdagingen waar vrouwelijke DJ’s mee te maken krijgen in een van de meest door mannen gedomineerde scenes. Met gasten als Jade Soul, NEMS & Vanity Roxane, zullen de moderators Suze & Aisha een gesprek hebben die we allemaal moeten horen!

FITTERS

Voor- en achternaam: Thomas & Mathijs Fitters

Artiestennaam: FITTERS

Leeftijd: 23 & 25

Woonplaats: Drunen & Nieuwkuijk (Omgeving ‘s-Hertogenbosch)

Hobby’s: met vrienden / familie zijn, sporten (fitness) en uiteraard muziek maken.

Laatste uitgebrachte track: Déjà Vu

Social Media: @2xfitters 

Leuk weetje over jezelf: we zijn broers, van samen met lego spelen tot aan voetballen op pleintjes en nu samen op stage

MOEBAY

Voor- en achternaam: Mohamed El Baydi

Artiestennaam: MœBayy

Leeftijd: 18

Woonplaats: Amersfoort

Hobby’s: Het mooiste met het minsten maken

Laatste uitgebrachte track: Mercedes

Social Media:@moebayy’ op elk platform

Leuk weetje over jezelf: One Way In, No Way Out

CM2/DEUX

Voor- en achternaam: Che Miangue

Artiestennaam: CM2/DEUX

Leeftijd: 20 jaar

Woonplaats: Antwerpen 

Hobby’s: Reading and basketball

Laatst uitgebrachte track: Thirty 2 

Social media: Cmdeux02

TRIXX

Voor- en achternaam: Melbourne Marques Ricardo

Artiestennaam: Trixx

Leeftijd: 18

Woonplaats: Den Haag

Hobby’s: Muziek maken, luisteren, voetbal en fashion

Laatste uitgebrachte track: Konsekuensia 

Social media: @Trixx.2004

Leuk weetje over jezelf: Ik keek vroeger altijd stiekem naar de 8701 concert van Usher omdat ik me schaamde als mensen dat zouden weten, dus elke keer dat ik alleen was keek ik naar dat concert. Nu jaren later kijk ik er nog steeds naar maar gebruik ik het als inspiratie want dat is voor mij nog steeds een van de beste shows ooit.

HESKES

Voor- en achternaam: Jerrel Heskes

Artiestennaam: Heskes

Leeftijd: 20

Woonplaats: Gorinchem

Hobby’s: making money

Laatste uitgebrachte track: Living the life

Social media: @j.heskes

Party Vibes

De closing party was een groot succes en het publiek was impressed met alle finalisten. Onder andere DJ Isayah Antonio die zelf ook in de muziekindustrie zit. Jada Faith was zijn favoriet omdat ze zuiver, clean, rustig en charismatisch is. Isayah merkt op dat er meer vrouwen in de industrie komen. De party was volgens DJ Isayah super gezellig.

Ook de host Defano Holwijn had a good time en vond het een belangrijke avond. Het is een goede push voor de carriere van de talents. Je hebt plek nodig om je talent te laten zien, this is it je krijgt niet zomaar een stage aangereikt volgens Defano. Zijn favoriet was B3lly en in de tweede ronde Jada, ook al wint Jada niet, dan moet de jury wel iets met haar doen, er zit namelijk veel potentie in haar volgens Defano.

De party was all about good vibes, JD x 777 Next Talent was een succes en keep an eye out for what’s yet to come! Check hier de foto dump van de JD x 777 Next Talent Closing Party:

Lees meer zoals dit

Volgende blog