jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 23/02/2024

Urban vibes van The North Face

Vervaag de grenzen tussen wilde avonturen en stedelijke verkenningstochten en ga op pad met The North Face.

Ga voor de populaire Half Dome dit seizoen en breng stijl en hoge kwaliteit naar de straten. Bekijk hier de nieuwste items voor dames en heren van The North Face:

Ga voor extra dekking

Wat de omgeving ook is, The North Face heeft voor elke situatie de juiste stijl. Dus of je nu de stad verkent of de natuur in gaat, bij The North Face zit je goed.

The North Face heeft met deze collectie een duidelijke boodschap: Laat de omgeving je look niet bepalen. Het midden tussen stad en platteland is waar The North Face op zijn best is, met stijl voor op straat en stof van topkwaliteit voor op de bergtoppen.

Het iconische merk heeft het weer voor elkaar. Hoodies en jacks zijn essentieel wanneer de elementen omslaan, maar voelen zich net zo thuis tijdens weekendtrips met de crew. Gilets bieden lichtgewicht dekking terwijl ze je warm houden.

Draag shorts, panty’s en joggers als je boodschappen doet of een berghelling beklimt. Hoe dan ook, je kunt erop vertrouwen dat ze je next-level comfort bieden.

Wat je plannen ook zijn, The North Face heeft altijd de juiste looks, ongeacht de omgeving. Bekijk de volledige collectie hier!

Lees meer zoals dit

Volgende blog