jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 28/01/2021

JD X WillNE: Big fax aflevering 2

Heb je ’t al gehoord? Vorige week hebben we bekendgemaakt dat funny guy WillNE het nieuwste gezicht is van ons YouTube kanaal! Nu we onze krachten gebundeld hebben, kun je de komende paar weken een lading van de beste en grappigste WillNe content verwachten…

De samenwerking begon met een kick-start met aflevering 1 van ‘Don’t Crack’ , waar onze guy Will, Stephen Tries en Specs Gonzalez de ultieme ‘don’t laugh’ challenge aangingen.

Maarrr… We hebben ook een andere nieuwe serie met WillNe als host, ‘Big Fax’. Aflevering 1 staat nu online!

WillNE

Big Fax

Big Fax is DE panel show, ontworpen om de voetbalkennis en tactische redenering van onze celeb guests te testen – inclusief een flinke dosis fun en onzin.

Twee teams zullen in drie rondes proberen om de Big Fax te vinden. WillNE presenteert het en hij neemt de teams mee door de rondes. Eén van die rondes is ‘Haters Say’, waarbij spelers voetballers moeten omschrijven door alleen aanwijzingen te geven die haters zouden gebruiken.

WillNE

Bekijk aflevering 1

In de eerste aflevering wordt WillNE vergezeld door vier special guests: Zeze Millz en Savage Dan, a.k.a. The Dogs aan zijn linkerkant en Margs en Zac Djellab, a.k.a. Inverted Wingers, aan zijn rechterkant.

Drie rondes en genoeg kansen om punten te scoren. Welk team heeft genoeg voetbalkennis en welk team is de grote verliezer? Tune in to find out!

Niks missen? Abonneer je op ons YouTubekanaal. Stay tuned voor de volgende aflevering van Big Fax en de andere series met onze guy WillNE.

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en @JDwomenNL en deel je stijl met #JDlooks <3

Lees meer zoals dit

Volgende blog