jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 01/02/2021

JD X WillNE: Don’t crack aflevering 2

Stop met waar je mee bezig bent! Onze guy WillNE is back en ‘Don’t Crack’ is klaar om weer op je scherm te verschijnen. That’s right, aflevering 2 is nu uit!

Het doel van ‘Don’t Crack’ is om je lach in te houden… In elke aflevering wordt WillNE vergezeld door twee nieuwe gasten die grappen maken om elkaar uit te testen in een aantal rondes. Van tragic dad jokes tot grappige verhalen, they’ll be showing us what they’re made of in een poging om hun tegenstanders te laten lachen!

Als ze hun hoofd koel houden, mogen ze iets lekkers toevoegen aan de keukenmachine die voor hen staat. Maar als ze lachen, worden het sardientjes, knoflookpasta, chili en andere dingen…

WillNE Don't Crack at JD Sports

Bekijk aflevering 2

De tweede aflevering staat nu online! Deze keer wordt WillNE vergezeld door Stevo the Macman en Isaac HP. Stevo is een van onze JD OG’s, hij is een voormalig profvoetballer die zijn leven met ons deelt via Snapchat. Funny guy en stand-up comedian Isaac is bekend van TikTok, waar hij bijna 1 miljoen volgers heeft op zijn kanaal!

Wie blijft er kalm deze keer, en wie schiet er in de lach?! Aflevering 2 is nu online, tune in!

Catch Up

De eerste aflevering gemist? In aflevering 1 wordt Will vergezeld door mede-YouTuber Stephen Tries en JD OG Specs Gonzalez. Benieuwd wie de winnaar is? Check aflevering 1 van ‘Don’t Crack’ hier.

Abonneer op ons YouTube kanaal en zorg dat je niks mist! Stay tuned voor de volgende aflevering van Don’t Crack en andere series met onze guy WillNE, zoals Big Fax!

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en @JDwomenNL en deel je stijl met #JDlooks <3 

Lees meer zoals dit

Volgende blog