jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 21/08/2020

Back to school: onze favoriete items

Het schooljaar is weer begonnen! Waar de één weer terug naar school mag, moet de ander vanuit huis colleges volgen. Wat je situatie ook is, een nieuwe outfit om het schooljaar mee te beginnen mag niet ontbreken. Wij hebben onze favoriete Back To School items voor je op een rijtje gezet. Get inspired below en shop je nieuwe Back To School look om goed aan het schooljaar te beginnen!

RUGTASSEN

Neem je essentials mee in style met een van de items uit JD’s collectie rugtassen in verschillende stijlen en colourways. Ga voor een makkelijk te combineren zwart exemplaar of kies voor een opvallende kleur voor een head turning look.

HERENKLEDING

Breng kleur aan in je ‘fits met één van deze items of kies voor een hoodie, longsleeve, sweater of T-shirt van uiteenlopende merken zoals adidas Originals, Fila en Champion. Bekijk de hele selectie Back To School herenkleding of ga voor een uitzonderlijke look met een JD Exclusive item.

HERENSCHOENEN

Maak je ‘fits compleet met een nieuw paar sneakers. Van witte sneakers van Nike tot classic Converse All Star schoenen in het geel… Waar je ook naar op zoek bent, JD’s has got you covered! Check snel alle herenschoenen en kies je favoriete merk, stijl en colourway.

DAMESKLEDING

Bekijk onze Back To School collectie dameskleding en zorg dat je helemaal ready bent voor de start van het nieuwe jaar. Deze sweaters zijn eindeloos te combineren met bijvoorbeeld een joggingbroek of een paar nieuwe sneakers.


DAMESSCHOENEN

Een nieuw schooljaar is genoeg reden om nieuwe sneakers aan je wardrobe toe te voegen! Van deze Converse All Star sneakers met platform zool en classic adidas Gazelle schoenen, tot aan de Air Force 1 en street-ready Vans Slip-On’s… Bekijk alle Back To School damesschoenen en get inspired!

 

KINDERKLEDING

Tijd voor voor een wardrobe refresh van je little one! Van een nieuwe Fila jas tot een een Nike T-shirt of crop top, JD heeft de leukste Back To School kinderkleding voor je op een rijtje gezet. Ga voor een classic look of shop een JD Exclusive item voor je kind. Ready voor het nieuwe schooljaar!


KINDERSCHOENEN

Finish de nieuwe look van je little one met een paar nieuwe sneakers. JD heeft kinderschoenen van maat 16 tot en met maat 38,5 van verschillende merken en in verschillende stijlen en kleuren. Bekijk ze snel en maak je mini me blij met een nieuw paar schoenen!

 

Benieuwd naar de hele Back To School collectie? Check het snel en maak je klaar voor het nieuwe schooljaar met JD!

Lees meer zoals dit

Volgende blog