jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 28/03/2019

FRESH LOOKS VAN FRESH COUTURE

Geef je streetwear een bold vibe! Maak een statement on the streets met de items van Fresh Couture. Voeg wat premium style toe aan jouw wardrobe met de essentials uit onze nieuwe herencollectie.

Fresh Couture heeft een simpel doel voor ogen; ervoor zorgen dat jouw style boven de rest uitstijgt. In 2016 is Fresh Couture opgericht door Nathan Malcolm en Jamie Howey in het Noordoosten van Engeland. Vanaf het moment dat de eerste collectie werd gedropt kreeg het merk naamsbekendheid in de streetscene. De innovatieve dessins en laidback style kenmerken dit label.

Meet Fresh Couture bij JD Sports en check below de fresh new looks!

Fresh Couture

Als het aankomt op urban streetstyle zit je goed bij Fresh Couture. Dit Engelse street fashionlabel creëert items met een classy vibe en een tijdloos design. Het dragen van deze urban kleding is niet alleen voor het maken van een fashion statement, maar het is ook een lifestyle. Het merk focust op een dominante streetstyle met een urban twist. Bold colourways gecombineerd met comfy items met een classic cut. De collectie omvat essentials die variëren van standout t-shirts en sweaters tot chille joggingbroeken. Alles voor een on-point look voor tijdens jouw off-duty dagen.

Fresh Couture geeft retro streetwear een modern touch zodat jij er altijd fresh uitziet!

Fresh Couture
Fresh Couture

Ontdek bijvoorbeeld het stylish Paris Tape T-shirt voor een perfecte everyday look. Mix en match deze tee met de Paris Joggingbroek. Op koudere lentedagen wrap jij jezelf in het Couture Avignon Sweatshirt voor maximale coverage.

Guys, don’t miss out on these street essentials! Check nu de gehele Fresh Couture collectie bij JD en scoor jouw favo items online! Wees er snel bij….

 

Lees meer zoals dit

Volgende blog