jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 27/02/2019

HET VERHAAL ACHTER SIKSILK ‘FITS

SikSilk is tegenwoordig niet meer weg te denken on the streets of on the ‘gram. Het is daarom moeilijk te geloven dat dit merk eigenlijk als een soort hobby van drie vrienden begon.

Jouw go-to brand zorgt voor maximaal comfort, zonder in te leveren op streetstyle. Benieuwd naar het verhaal achter SikSilk? Lees het nu below… 👇👇

Het begon allemaal in 2012…

Het verhaal begon met een hechte vriendengroep die ervan droomden om iets origineel te maken. De drie vrienden gingen naar dezelfde school in Scarborough waar hun passie voor streetwear fashion begon te groeien. Zonder echte business kennis besloten ze SikSilk petten te ontwerpen; alle caps werden bedrukt met het iconische kroon logo dat we nu nog steeds kennen.

stephen james for SikSilk

Dit was het moment dat ze een gat in de markt zagen en wat uiteindelijk heeft geleid tot het grote succes van SikSilk. De drie vrienden raakten vooral inspired by succesvolle trends in Amerika die nog niet bekend waren in Europa. Ze namen een risico en vanuit deze gedachte ontstond een American-inspired kledinglijn in de UK.
En met succes… SikSilk was trendsetter op dit gebied; hun concurrenten gingen pas een jaar later van start.

stephen james for SikSilk
stephen james for SikSilk
stephen james for SikSilk

Represent by Celebs

SikSilk kreeg nog meer naamsbekendheid doordat het merk werd opgemerkt door Project 722; een winkel in de UK van Geordie Shore legende Gary Beadle. Het succes in de celeb scene was te danken aan Gaz die als eerste kleding van het merk rockte. Nu worden sterren zoals Ronaldo, Luis Suarez en Trey Songz gespot in SikSilk outfits.

New Season musthaves

It ain’t a secret, SikSilk has no limits! SikSilk laat elk seizoen weer zien dat zij on top of the game staat met een smashing collectie. En natuurlijk is de nieuwe collectie nu ook weer verkrijgbaar bij JD Sports! Check it out here!

Lees meer zoals dit

Volgende blog