jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 16/05/2019

NEW AT JD! WOMENS WORLD CUP 2019 KITS

Na de onthulling in maart te Parijs, dropte Nike zijn nationale kits voor de Women’s World Cup 2019. Over slechts een paar weken begint het toernooi, daarom is het nu tijd om jezelf game-ready te maken en jouw support voor je favoriete team te showen!

Of je nu de Lionesses van Engeland toejuicht of Frankrijk, de host van dit toernooi support, bij JD Sports vind je de complete voetbaltenue’s. Daarnaast hebben wij alle extra’s zodat jij jouw team from head to toe kan aanmoedigen – of je nu op het veld staat, op straat loopt of op de tribune zit tijdens de Women’s World Cup.

The Kits

Vastbesloten om tenue’s te maken die perfect passen en waarin elke speler zich vrij kan bewegen, is het uiteindelijk gelukt. Na drie jaar sluiten de ontwerpen van Nike precies aan op datgene wat vrouwelijke atleten nodig hebben. De Home kits zijn voorzien van een innovatieve technologie, zoals zweetafdrijvend Dri-FIT en ademend VaporKnit. Alle tenue’s zijn ontworpen om impact te maken op het veld – terwijl het nationale clublogo van de teams met trots op de borst of dij prijkt. Check below alle Home kits!

nike women's world cup(Image: Nike)

Engeland

Voor de allereerste keer in de geschiedenis met Nike, kan het dames voetbalteam uit Engeland in een op maat gemaakt tenue op het veld verschijnen. Het Home Shirt keeps it classic en is uitgevoerd in clean white, terwijl het Away Shirt voor een switched up look zorgt dankzij het all-over rozen dessin. Benieuwd? Check hoe Nike-babe Ella Eyre dit Away Shirt rocked!

Frankrijk

Frankrijk represent ook exclusieve dames Home kits. Het Franse Home Shirt combineert marineblauwe tinten en rosé-goud, terwijl het Away Shirt in een heldere witte kleur is uitgevoerd. Het Away Shirt is voorzien van een all-over hexadot-print, als knipoog naar Frankrijk. Hiermee ben jij verzekerd van een headturning look op het veld. Kijk de look af bij het nieuwe Nike gezicht, de Française zangeres Aya Nakamura.

Nederland

De Away kit van Nederland heeft de look and feel van het tenue uit 2018 overgenomen. Het turquoise shirt met grafische faded print is back zodat jij in een bold style over het veld sprint. De Home kit bevat een gloednieuw shirt, uitgevoerd in een signature oranje kleurstelling. Afgewerkt met een refreshed vrouwelijke leeuwen logo verwijzend naar de Oranje Leeuwinnen.

En meer…

Dit is nog lang niet alles…check hier de complete Women’s World Cup range online.

Bij JD scoor je niet alleen Home kits, maar ook trainingskleding. Zodat jij aan jouw eigen baltechniek kunt werken terwijl je je support toont – van hoodies tot trainingsbroeken, met deze pitch essentials represent jij jouw favoriete team.

Op 7 juni start de Women’s World Cup officieel, so get ready ladies!

Lees meer zoals dit

Volgende blog