jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 15/04/2021

A new era of air: Air Max Genome

Nike is seizoen na seizoen op zoek naar innovatie. Van nieuwe technologie en nieuwe stijlen, tot het updaten van iconische silhoueten uit het verleden… Ze komen altijd met iets groots.

Tijdens Air Max maand in maart, onthulde Nike officiëel hun nieuwste Air Max sneakers: de Air Max Genome. Fast forward naar nu en het nieuwste Air Max familielid is verkrijgbaar bij JD!

Meer weten?

Een nieuwe generatie

De Air Max Genome voegt een fris gezicht toe aan de legendarische Air Max collectie. De inspiratie komt uit het begin van de jaren 2000, met old-school stijl en een moderne, op sport geïnspireerde touch. Het nieuwste silhouette werd eigenlijk eerst ‘DNA’ genoemd en werd later veranderd in ‘Genome’ – de term voor een volledige set DNA!

Het bovenwerk bestaat uit panelen van mesh en synthetisch materiaal zonder naden voor een snelle look. Op de middenvoet zitten caged overlays voor extra dimensie en de schoen heeft een gewatteerde, low-cut kraag voor comfort.

De Air Max Genome is Nike’s eerste trainer die is uitgerust met Air demping ontworpen voor prestaties, ook al is het een lifestyle sneaker. De Genome heeft een full-length Air unit die speciaal gemaakt is voor hardlopen. Dit betekent all-day comfort, hoe je ze ook draagt.

De buitenzool, gemaakt van Nike’s gerecyclede Grind rubber, is geïnspireerd op de iconische Free Run familie met een gripvast Waffle loopvlak en performance-ready tooling voor tractie. Finished met het legendarische Swoosh logo van Nike.

Add some Air

De Air Max Genome is veelzijdig; hij kan gecombineerd worden met shorts, trainingsbroeken, joggingbroeken en meer. De schoen is uitgebracht in drie colourways en in maten voor heren, dames en junioren.

Zin in een nieuw tijdperk van Air? Check dan nu de Nike Air Max Genome collectie!

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en @JDwomenNL en deel je stijl met #JDlooks <3 

 

 

Lees meer zoals dit

Volgende blog