jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 21/04/2021

New in: Coca-Cola x FILA

Stop met waar je mee bezig bent… De ultieme samenwerking is net gelanceerd! That’s right, FILA heeft zijn krachten gebundeld met Coca-Cola. Denk aan FILA’s iconische esthetiek gecombineerd met het legendarische Coca-Cola logo en de signature kleuren.

Met een frisse look voor heren en dames EN matching trainers, wil je dit niet missen! Lees alles over deze samenwerking en shop snel, voordat het te laat is…

Fresh from Coca-Cola

Dit is niet de eerste keer dat FILA samenwerkt met een ander groot merk, maar de Coca-Cola x FILA samenwerking is mega! De limited edition collectie is gebaseerd op beide merken en promoot de boodschap “Be positieve, be yourself, and spread the love”.

De collectie zit vol met loungewear essentials die zich richten op comfort. Girls kunnen kiezen tussen tanktops, oversized T-shirts, fietsbroeken en meer (inclusief enkele JD exclusieve stijlen!) en voor de heren zijn er hoodies, sweaters, T-shirts en joggingbroeken. Elk item heeft FILA’s signature stijl en is finished met dual-branded logo’s en designdetails geïnspireerd op beide merken.

Lace Up in the Latest

Daar stopt het niet! FILA en Coca-Cola hebben een aantal van FILA’s signature silhouetten een update gegeven. Van de chunky Disruptor tot de retro F13… Elke trainer heeft een nieuwe look gekregen met nieuwe materialen. De items zijn finished met het legendarische Coca-Cola logo.

Deze sneakers hebben een bovenwerk van glad leer in een witte kleur en behouden de OG designlijnen, maar ze zijn voorzien van denim overlays, Coca-Cola’s signature rode tint en iconische branding – inclusief een fles afbeelding op de tong.

Shop de collectie

Een item uit de collectie hebben? Dan moet je snel zijn!

Shop de Coca-Cola x FILA collectie nu!

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en @JDwomenNL en deel je stijl met #JDlooks <3 

 

 

Lees meer zoals dit

Volgende blog