jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 12/10/2018

CONTINENTAL IN FRESH COLOURWAYS!

De back-to-basics Continental 80 van adidas Originals is terug in een brede range fresh colourways, zodat jij je sneaker’drobe een mooie ’80s look kan geven!

Retro Style is back

In juni kwam de Continental 80 terug als onderdeel van de adidas ‘Yung Series’, in de voetstappen van Kanye’s Powerhouse sneaker – terwijl de look hetzelfde bleef: simpel maar standout. Tijdens de eerste release dropten ze in een zwarte en in een witte colourway. Deze sneakers hebben een street-ready look met een sporty touch. Een throwback naar de court style uit de 80s, het tijdperk van de release van de eerste originele Continental!

adidas Originals Continental 80

Een één-op-één reproductie van het OG silhouet, de Continental 80 geeft je de authentic ’80s style. In tegenstelling tot de chunky sneaker look die op dit moment booming is, hebben deze sneakers een clean en stevig leder bovenwerk voor een premium look and feel. Terwijl de perforaties bij het teenstuk breathability een boost geven. Het tonale  stiksel zorgt voor een uniforme look. De EVA midsole levert een responsieve demping, borrowed from the courts. Deze fashion-forward sneakers zijn afgewerkt met een standout rode en navy blauwe stripe op de zijkanten.

Colour Injection

Nu zijn ze terug in een brede range van pastel colourways. adidas switched up de look terwijl de sneakers hun iconic en simpele style behouden. De Continental 80 lanceert in Aero Blue, Bright Pink en Yellow colourways. Welke je ook besluit te shoppen, deze schoenen brengen de nodige kleur naar jouw retro wardrobe!

adidas Originals Continental 80
adidas Originals Continental 80

Deze coole ’80s sneakers vliegen de deur uit. Zorg ervoor dat je niet de blauwe men’s Continental 80 en de women’s trainers in een roze en blauwe colourway mist!

Blijf ons volgen en keep an eye out guys voor de roze en gele colourways – launchen very SOON bij JD SPORTS!

Lees meer zoals dit

Volgende blog