jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 17/10/2018

ADIDAS HYBRID SERIES: MARATHON 5923

Adi’s archief blijft continu innoveren door het verleden en toekomst samen te smelten. Met dit keer als resultaat de on-trend Marathon 5923 heren sneaker, als onderdeel van the Never Made collection.

Tijdens dit nieuwe project besloten de adidas’ designers elementen van zowel nieuwe als klassieke silhouetten te combineren; alles om een fire line of hybrid sneakers te creëren.

adidas Originals Marathon 5923

The Never Made Collection

The Never Made collection introduceert dit keer 6 nieuwe stijlen en is geïnspireerd op de brand’s workshops. Een creatieve plek waar onverwachte combinaties en matches tot leven worden gebracht!

De meest iconische, retro silhouetten van adidas krijgen een moderne update. Denk aan een old-school bovenwerk dat geplaatst wordt op een hedendaagse middenzool; elke mashed-up creatie is fresh en behoudt zijn famous archive-style.

collegiate royal marathon 5923
JD exclusive marathon 5923

Marathon 5923

Nieuw bij JD: de Marathon 5923 is een unieke match van de OG Marathon runner en I-5923. Deze sneaker is ontworpen met een suède-textiel bovenwerk dat perfect aansluit op de I-5923s Boost midsole. Deze ‘70s style runner heeft een comfort boost gekregen en bezorgt je een modern edge look. Finished off met the Marathon’s signature Dellinger web op de middenzool. Dit is een hybrid die je niet wilt missen!

De retro sneaker is uitgevoerd in een opvallende royal blue colourway! Ga jij liever voor een uitzonderlijke look, scoor dan de *JD-exclusives*; zwart en bordeauxrood! Shop de gehele collectie nu bij JD Sports!

Ben je al fan geworden van deze Hybrid reeks? Houd onze site en Instagram page dan goed in de gaten, more coming soon 👀

Lees meer zoals dit

Volgende blog