jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 21/10/2018

CHAMPION’S NIEUWE AMBASSADEUR: LADY LESHURR

Heb je het al gehoord? Champion heeft zojuist aangekondigd in zee te gaan met the Queen of grime: Lady Leshurr!
UK rapper Lady Leshurr kills it en verovert de scene zonder genade. De collab met Champion is een feit; samen staan ze voor een on-point style.

Ben je benieuwd naar het leven van deze Queen en de samenwerking met Champion? Dan ben je hier op het juiste adres… JD had de kans om Leshurr een aantal brandende vragen te stellen; so keep on reading!

P.S. Het interview hebben we voor het gemak voor je vertaald 😉

Je hebt tijdens je carrière veel moeten reizen. Wat is je favoriete plek en waarom?

Mexico, Cancun. Het was gewoon geweldig – zon, strand, het weer, de locatie en de mensen. Alles was echt super positief!

Wie zie je als een groot rolmodel in je leven, op het gebied van muzikaliteit en in het algemeen?

Eminem, Lil Wayne, Teyana Taylor en Missy Elliot, als het gaat om de visuals en video’s. In het algemeen is mijn moeder een supergroot inspiratiebron!

Champion and Lady Leshurr colab

Luister je wel eens naar je oude mixtapes en demo’s, gewoon om te zien hoe ver je bent gekomen?

Onlangs was ik op YouTube en kwam ik opeens songs van mezelf uit 2009 tegen. Ik had zoiets van, wauw. Om te beginnen klonk mijn stem als een chipmunk, echt super hoog. Ten tweede was mijn flow van toen echt compleet anders dan nu. Dit laat me zien dat ik als artiest zoveel beter ben geworden.

Je hebt met veel mensen samengewerkt, van Trilla en Bashy tot aan Double S. Met wie kon je het beste samenwerken en waarom?

Ik heb nog geen favoriet, omdat ik mijn tekst doorstuur en deze dan teruggestuurd krijg. Ik ben nooit echt in de studio geweest, maar heb wel samengewerkt met Ghetts. De manier hoe hij in een studio te werk gaat is echt ongelooflijk.
Zijn energie is hetgeen wat hem een echte artiest maakt.

Welke nieuwe projecten komen eraan en kan je hier wat meer over vertellen?

Binnenkort zal ik mijn album Unstable releasen. Het gaat over het moeten afmaken van iets zonder dat je mentaal stabiel bent. Je moet maar doen alsof je okay bent. Er zijn vele ups and downs waarmee je moet dealen, net als een rollercoaster of emotions. Dit album komt aan het einde van dit jaar uit, gevolgd door een tour!

Champion and Lady Leshurrr
Champion and Lady Leshurrr

Hoe voelt het om een van Brums grootste opkomende artiesten te zijn en hoe zet je je eigen stempel in de muziekscene?

Het voelt overweldigend. Ik had nooit gedacht dat ik aan de top in Birmingham zou staan – vooral als vrouw! Miss Dynamite inspireerde mij en zei altijd ‘weet je wat, meisjes kunnen rappen, meisjes kunnen zelfs in de garage werken’. Nu is het eindelijk zover dat ik deze stad mag representen, ik vertegenwoordig de plek waar ik ben opgegroeid. En om eerlijk te zijn… Het geeft me het gevoel dat ik iets heb bereikt. Dus ik ben niet te stoppen!

Wat vind je het leukste aan Champion?

It represents me! Door Champion voel ik me ook echt een kampioen. Het merk is gewoon stijlvol. Het draagt een zeer positief logo en het empowert me.

Als je een paar sneakers moest kiezen om de rest van je leven te dragen, welke zou je dan kiezen?

Ik zou kiezen voor Nike’s. Ik denk dan aan de TNs of VaporMax.

Champion and Lady Leshurr colab
Champion and Lady Leshurrr

Stel je moet naar een onbewoond eiland. Welk album neem je dan mee?

Eminem – Marshall Mathers album.

Je bent bezig geweest met music en movies (1 Day – 2009), wat is jouw favoriet en waarom?

Ik vind het leuk om te acteren, omdat je kan zijn wie je wilt zijn op dat moment. Ik houd ook van muziek, that’s all I know.. Ik zou niet weten waar ik nu zou zijn zonder mijn muziek!

Hoe vaak per dag poets jij je tanden?

Twee keer per dag; I’m not gonna lie! Je moet dit doen!

Als je moest samenwerken met een persoon – dead or alive -, wie zal dit dan zijn?

Little Wayne, Missy Elliot, Giggs, J Hus, Jessie Reyez, Nicki Minaj…

Dit was het dan – the inside scoop! Champion en Lady Leshurr, wat een fantastisch team! Houd de dames collectie in de gaten op onze JD Sports site en Instagram page!

Lees meer zoals dit

Volgende blog