jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 25/03/2021

adidas Originals Stan Smith, forever

Clean just got cleaner! Wil je weten hoe? Sinds adidas Originals’ Stan Smith silhouet in 1963 voor het eerst gelanceerd werd is het een icoon. Vandaag, 50 jaar later, is het de nieuwste adi sneaker die het merk helpt bij hun missie: End Plastic Waste.

De Stan Smith, een klassieker met een nieuwe standaard in duurzaamheid, keert terug in zijn meest cleane uitvoering tot nu toe. Check it out!

Style Meets Sustainability

Met meer dan een halve eeuw ervaring in the game, heeft de Stan Smith sneaker de tennisschoen volledig verfijnd – het was de eerste leren schoen voor op de tennisbaan. Hoewel de schoen eerst ‘Haillet’ werd genoemd, kreeg hij later de naam ‘Stan Smith’, naar de baankampioen.

It changed the game in de 60’s en in 2021 wil adidas hetzelfde opnieuw doen. Ze hebben het legendarische silhouet nieuw leven ingeblazen en opgefrist met behoud van de OG-ontwerplijnen. De gloednieuwe Stan Smith is ontworpen met het oog op duurzaamheid. De schoen heeft een gerecycled Primegreen bovenwerk dat voor minstens 50% uit gerecycled materiaal bestaat. Het heeft dezelfde uitstraling en look als synthetisch leer, maar is vriendelijker voor de planeet!

Primegreen is niet nieuw voor adidas. Als onderdeel van hun missie End Plastic Waste, hebben ze Primegreen-technologie gebruikt voor een heleboel van hun producten, van T-shirts tot voetalshirts! Maar dit is de eerste keer dat ze het toepassen bij de Stan Smith, waarmee ze een nieuwe definitie geven aan wat een duurzame trainer kan zijn.

Truly Timeless

De iconische sneaker van adidas Originals is nu echt tijdloos en is verkrijgbaar in verschillende colourways en in maten voor de hele familie.

Check nu de duurzame Stan Smith collectie en ga voor een frisse kijk op het model! ♻️

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en @JDwomenNL en deel je stijl met #JDlooks <3 

Lees meer zoals dit

Volgende blog