jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 10/02/2022

adidas x IVY PARK Presents IVY HEART

Girl, stop nu met wat je aan het doen bent want jouw favo collab is terug. Ter ere van de maand vol liefde en all things Valentine zijn Beyoncé en adidas terug met de nieuwste collectie van IVY PARK.

Je hebt de teaser waarschijnlijk al voorbij zien komen op de insta van Queen B. Gelukkig hebben we niet lang hoeven wachten voor deze dope IVY HEART collectie drop. It’s here en wij zijn er helemaal klaar voor.

Met een gedurfde, flirty touch om de maand van de liefde af te maken, wil je dit echt niet missen! Shop jouw fire fit nu bij JD Sports, wij zijn obsessed!

IT’S ALL LOVE

Liefde is toch geweldig? De nieuwe adidas x IVY PARK samenwerking draait om het vieren van de liefde. Liefde komt in alle vormen, just be yourself en vind jouw perfecte match!

Zoek jij nog inspiratie? Beyoncé laat samen met de ultimate crew zien hoe het moet! Samen met supermodellen Shu Pei en Tyson Beckford, actrice-model Karrueche Tran, muzikant Troye Sivan, plus comedian en designer, Naomi Watanabe.

IVY HEART

De nieuwste collectie haalt inspiratie uit performance essentials en klassieke silhouettes met een gedurfde kleurcombinatie van rood en roze. Dit is de ultieme IVY PARK style.

In deze collectie vind je hoodies, shirts, track pants, bralettes en nog veel meer. In verschillende stijlen met slangenprint en hartjes print. Breng jij jouw look naar een hoger level?! Adidas dropt matching accessoires om de look af te maken. Updrage je IVY PARK fit met een dope pet of sokken, of kies voor een matching tas.

We zijn nog niet klaar, IVY PARK geeft de adidas’ signature styles nu een extra fresh touch. Vanaf vandaag is de IVY PARK editie van de Ultraboost OG verkrijgbaar. In een Shock Pink en Real Magenta kleur, geven deze kicks ultieme comfort met de BOOST tech onderzool. En het matcht jouw nieuwe fire fit.

Queen B is al klaar voor de warme dagen met de perfecte slipper. Ideaal voor chillen in huis of bij het zwembad en nog veel meer. De IVY PARK slippers zijn een musthave, gemaakt van premium leer voor een luxe finish. Mis ze niet!

Wanna’ channel your inner Beyoncé? Check nu de hele adidas x IVY PARK collectie, wees er snel bij!

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en @JDwomenNL en deel je stijl met #JDlooks <3 

Lees meer zoals dit

Volgende blog