jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 21/08/2018

BACK TO SCHOOL ESSENTIALS – JOUW CHECKLIST

De zomer is alweer bijna voorbij… Tijd om na te denken hoe je fresh het nieuwe schooljaar begint! Zorg dat je jouw schoolspullen en outfit al klaar hebt staan, zodat je  gelijk al een standout impression achterlaat op je eerste schooldag. Bij JD vind je alles wat je nodig hebt om je school game up te graden!

Rugzakken ✔️

Zodra je eenmaal je outfit bij elkaar hebt, is de volgende stap een nieuwe schooltas! Een nieuw schooljaar betekent hoogstwaarschijnlijk dat je nog meer ruimte nodig hebt in je schooltas; zorg dus dat je nieuwe rugzak niet alleen fashion-forward is maar ook functioneel! Bij JD vind je de nieuwste drops van de bekendste merken, waaronder Nike en adidas Originals.

back to school backpack

Sneakers ✔️

Nu je een on-trend rugzak gescoord hebt, is het tijd voor nieuwe sneakers! Wil je opvallen en het tegelijkertijd school-proof houden? Dan zijn all-black sneakers een goede optie. Houd het classic met een nieuw paar van Kickers of steel de show met de nieuwste triple blacks! Deze iconische silhouetten van onder andere Nike, adidas, Converse zullen je helpen bij je zoektocht! Check hier de kids’ collectie.

Jassen ✔️

Het schooljaar begint in september, dus het is misschien een goed idee om een warme jas aan te schaffen voor de herst- en wintermaanden. Bescherm je kids tegen het koude weer met een stijlvolle, gewatteerde winterjas! Bij JD Sports vind je gegarandeerd een iconische style van Nike en adidas, of ga voor een uitzonderlijke look en scoor JD-exclusive jassen van Sonneti en McKenzie! Check nu de hele collectie hier.

triple black footwear
adidas Originals floral backpack
padded jacket junior
rascal backpack

Of je kids nu op het basis- of voortgezet onderwijs zitten, zorg dat zij een blijvende indruk achterlaten op hun eerste schooldag in augustus of september! Check nu onze Back to School essentials hier.

Lees meer zoals dit

Volgende blog