jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 21/08/2018

TRENDING: CHUNKY TRAINERS

De zomer begint goed, misschien niet zo sunny, maar we zijn helemaal ready om onze sandalen te switchen voor something new. De chunky trainer trend domineert dit seizoen de sneaker scene. Onze footwear collectie is daardoor on fire like never before!

Ben jij al in love met een paar chunky trainers maar weet je niet hoe je ze moet dragen? Wij van JD Sports geven je een go-to list van on-trend looks en waarmee je deze chunky kicks moet stylen.

adidas Originals Falcon

Brand-new en exclusief, de chunky Falcon sneaker van adidas Originals geeft elke outfit throwback vibes. Uitgevoerd in een lichtgrijs-zwarte colourway met mint en roze details voor that ‘pop of pastel’ waar we gek op zijn. Uitgerust met adi’s Stabilising Torsion System voor ultra-responsive wear. Deze trainers zijn altijd ready voor het maken van een retro statement.

Maak je look af met deze adi Originals 3-Stripes Leggings en als final touch deze Cutout Sweater voor extra‘90s vibes.

Chunky Trainers Trend
Chunky Trainers Trend

M2K Tekno

Nike’s ultimate chunky sneaker, de M2K Tekno verschijnt in een zwarte, witte en roze colourway voor de ladies AND guys. De perfecte finish voor bijna elke outfit, deze kick is tooo fresh to not flex for the gram. De features van de Monarch 1 zijn gecombineerd met de tech update van de Monarch IV; met als resultaat een futuristische, fashion-forward schoen.

Het geometrische design voegt een standout feel toe aan de sneaker. Guys, combineer jouw paar met deze North Face Cargo Pants, voor een veelzijdige look in elke setting of met deze 11 Degrees Ripped Jeans voor een street-ready style. Ladies, stijl jouw paar met deze T-Shirt Dress van adidas Originals.

Chunky Trainers Trend

FILA Disruptor

Disrupt the scene and show us the ultimate chunk. Al een tijdje boosten de FILA’s Disruptors throwback vibes en deze trend is nog altijd hot. Uitgevoerd in megaveel fresh colourways inclusief onze favo zomertinten roze, mint en grijs. De Disruptor is een statement sneaker waar de hele familie mee weg loopt.

Perfect te combineren met de nieuwste popper pants trend, de Disruptor voegt een eigenzinnige touch aan je outfit. Voor maximale grip waar je ook loopt. No way dat jij met deze sneakers aan je voeten jezelf niet een absolute boss voelt.

Guys, met de Nike Advance Fleece Track Pants voeg jij een fresh touch toe aan deze throwback look.

PUMA Thunder Desert

Een eerbetoon aan PUMA’s voorgaande collab met Alexander McQueen. PUMA’s Thunder Desert trainer finished jouw zomerlook. Deze kicks launchen in nude en groen en zijn nu ook verkrijgbaar in een classic zwarte en witte colourway, opvallend is het multi-textured bovenwerk met unieke snakeskin details.

Op straat of als je gaat bankhangen, deze schoen keeps you cool and comfy. Terwijl de guys de perfecte look creëren door de PUMA kicks te matchen met dit Ellesse Ravio Logo T-shirt en deze Ripped Jeans, kunnen de ladies hier meer checken over deze sports-inspired sneak en hoe ze deze stylen!

Chunky Trainers Trend
Chunky Trainers Trend

Lees meer zoals dit

Volgende blog