jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 06/08/2019

Back to school: personaliseer je gear

Jouw zomervakantie is in volle gang en het laatste waar je aan wilt denken is teruggaan naar school… Zoals je misschien wel door hebt vliegt de tijd en voordat je het weet zit je weer de hele dag huiswerk te maken. Wij helpen je om back to school te gaan in stijl; namelijk met een item dat voorzien is van jouw persoonlijke touch.

Heb je je back to school outfit al ready? Dan is het nu tijd voor een nieuwe rugtas of pet van een topmerk zoals Nike, adidas of Ellesse. Goed nieuws! Het is eindelijk mogelijk om jouw favoriete gear te personaliseren bij JD Sports. Lees snel verder hoe je dit kunt doen.

backpack personalise

Zo personaliseer jij je rugzak of pet!

Het is super makkelijk om je nieuwe school accessoires te customizen. Kies nu een tas of pet die het beste bij je past!

1. Check bij JD Sports wat er ‘new in’ is. Je kunt nu de nieuwste petten, rugzakken, sporttassen en gymtassen voorzien van een personal touch. De personalization collectie shop je hier.

2. Selecteer je favoriete item en volg de aanwijzingen in het blauwe ‘Voeg een personalisatie toe’ vakje aan de rechterkant.

3. Lees de voorwaarden en klik op bevestigen. Wees je ervan bewust dat gepersonaliseerde items niet geretourneerd kunnen worden en rugnummers veranderlijk kunnen zijn. Daarnaast zijn gepersonaliseerde items niet de volgende dag leverbaar.

4. Voeg standaard letters en cijfers toe (max. aantal 10). Dit kan van alles zijn; een naam, initialen of de naam van je favoriete voetbalteam.

5. Voeg het item toe aan je winkelmandje en reken af zoals gewoonlijk. Jouw tas of pet wordt vervolgens geleverd met jouw persoonlijke touch. Be ready for school!

backpacks

Wil jij bepaalde accessoires uit de dames- of herencollectie laten personaliseren? Voor dames neem je een kijkje hier. De heren selectie vind je hier.

Lees meer zoals dit

Volgende blog