jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 07/08/2019

Out now! adidas Ozweego

Eindelijk! De adidas Originals Ozweego is just launched bij JD! Meer dan 20 jaar geleden, in 1996 arriveerde de allereerste adidas Ozweego in de street scene. Dankzij het lichtgewicht comfort werden deze sneakers de favoriete schoenen van vele atleten. In de jaren 90 maakten deze schoenen zoveel impact dat er nieuwe modellen werden uitgebracht zoals de Ozweego 2, 3 en 4. Gericht op een meer urban style.

Nowadays in 2019, keert adidas Originals terug met de classic Ozweego in een nieuw jasje. De Ozweego schoenen van nu komen met een fresh new uitstraling en dat creëert afstand met het vertrouwde silhouet van de voorgaande ontwerpen. Natuurlijk blijft de retro style die destijds zoveel ophef veroorzaakte duidelijk zichtbaar. De nieuwe Ozweego combineert retro details met een futuristische tech.

Deze retro essential is vanaf vandaag 08.08.19 verkrijgbaar bij JD Sports in verschillende colourways voor heren, dames en junior. Check nu jouw favoriete paar!

adidas Ozweego negras para mujer
adidas Ozweego negras para hombre

Het design van de adidas Ozweego

In het begin werd de adidas Ozweego voornamelijk gebruikt als sportschoen. Het model dat dit jaar arriveert refereert naar zijn sport roots en is uitgerust met een ademend bovenwerk van stof. Deze schoenen zijn ook voorzien van lederen en suède details voor een premium style. De TPU delen bieden versterking.

De middenzool is een lichtgewicht EVA sole met Adiprene-demping op de hiel en Adiprene + aan de voorkant. Deze technologie helpt bij het absorberen van schokken tijdens het lopen en verhoogt het comfort gedurende de dag.

Hombre con chándal y zapatillas adidas Ozweego blancas
Deportivas adidas Originals Ozweego en White y Frozen Yellow

De Ozweego heeft een silhouet met zeer dynamische vormen. De zijkanten zijn voorzien van de klassieke 3-Stripes van adidas Originals, terwijl het Trefoil-logo op de tong prijkt. De hiel is afgewerkt met een kleine doorzichtige buis die bevestigd is op de veters; een echte vintage detail.

Vandaag is de adidas Ozweego gelanceerd bij JD Sports. De nieuwe collectie herbergt verschillende modellen en drie daarvan zijn nu exclusief verkrijgbaar bij JD Sports. De eerste is verkrijgbaar in damesmaten in een kleur genaamd ‘Trace Khaki’. Dit is een tint tussen beige, zand en cappuccino in.

 

Outfit deportivo de adidas Originals para mujer
Zapatillas adidas Ozweego Trace Khaki para mujer con calcetines altos

De andere twee modellen zijn herenmaten en alleen bij JD verkrijgbaar. De eerste schoen combineert grijs en blauw, de tweede is wit met details in fluoriserend geel.
Speel jij liever op safe? Dan is er de Ozweego ‘Triple Black’. Deze all-black heren sneakers zijn eveneens in junior-maten voor jongens en meisjes verkrijgbaar.
Check deze 3 colourways vandaag als eerste bij JD Sports.

Hombre con outfit deportivo de adidas Originals
Adidas Ozeego de hombre en gris y azul
Wees er snel bij en scoor nu jouw paar uit de gehele collectie Ozweego sneakers online!

Lees meer zoals dit

Volgende blog