jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 24/09/2020

Bereid je voor op de herfst met onze favoriete herfstjassen

De herfst is officieel begonnen! En hoewel het zonnetje zich nog af en toe laat zien, raakt de grond meer en meer bezaaid met bladeren, is het sneller donker en liggen de temperaturen een stuk lager dan een paar weken geleden. Tijd om een nieuwe jas aan te schaffen! Refresh je wardrobe en maak je ‘fits af met de nieuwste jassen van de beste merken zoals Champion, ellesse of Levi’s. Of ga voor premium kwaliteit met een The North Face jas. Bekijk snel onze favoriete items uit JD’s assortiment heren- en damesjassen, get inspired en shop jouw nieuwe herfstjas snel bij JD.

HERENJASSEN

Bodywarmers

Ga voor een echte herfst essential en kies voor één van JD’s bodywarmers. Ideaal voor op een zonnige herfstdag en tegelijkertijd de finishing touch aan je ‘fits.

Maak een statement

Voeg kleur toe aan je ‘fits nu de dagen korter duren en het buiter grauwer wordt! Maak een statement met een jas in een bold colourway.

JD Exclusive

Liever een uitzonderlijke look? Bekijk dan alle JD Exclusive herenjassen en shop snel een nieuw item voor in je herfst wardrobe.

 

DAMESJASSEN

Overhead style

Bescherm jezelf tegen weer en wind en ga tegelijkertijd voor een stoere, stylish look met een jas in overhead style.


Parka’s

Wees verzekerd van next level warmte met een parka. Deze jassen zijn de eyecatcher van je ‘fits en geven je supreme comfort.

JD Exclusive

Turn heads met één van onze JD Exclusive damesjassen en val op in een exclusieve ‘fit.

Lees meer zoals dit

Volgende blog