jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 06/10/2020

New in: adidas Originals ZX 2K Boost

De ZX 2K Boost, een van adi’s meest gewaagde modellen, werd voor het eerst gelanceerd als onderdeel van adidas Originals’ ZX collectie in juni.

A Catch Up

De ZX 2K Boost is niet alleen een van de nieuwste modellen van adidas, maar is ook geïnspireerd op hardlopers van vroeger. De originele ZX lijn werd voor het eerst gelanceerd rond 1980 en werden ontworpen als hardloopschoenen. Vandaag de dag is deze nostalgische look een streetready fashion sneaker.

ZX 2K BOOST

Boost

Ze worden niet voor niks Boost genoemd. Deze sneakers zijn voorzien van adi’s Boost tussenzool. Boost ontstond in 2015 toen adidas samenwerkte met het Duitse chemiebedrijf BASF om een nieuwe tussenzool te creëren die ongeëvenaard was in zijn demping. En dat is gelukt!

What’s new?

De ZX 2K Boost is sinds een tijdje beschikbaar voor jong en oud en deze keer voegt adi vier nieuwe colourways toe: twee voor heren, één voor dames en één junior sneaker. De heren- en junior sneaker is zwart en de damessneaker wit en roze.

De sneakers zijn zoals altijd ontworpen met een bovenwerk van ademend mesh om je voeten koel te houden. En natuurlijk zijn ze voorzien van de Boost tussenzool.

Shop de hele ZX 2K Boost collectie hier!

Volg ons op @JDsportsNL en deel je stijl met #JDlooks <3

Lees meer zoals dit

Volgende blog