jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 04/09/2019

Bugzy Malone is back!

Check nu de essentiële outfits van B Malone en geef je new season wardrobe een off-duty vibe! Ontdek de street looks van nowadays. Bugzy Malone komt nu met een gloednieuwe collectie met fresh new items zodat jij in een on-trend style naar buiten stapt.

Wil je een standout look rocken net zoals de iconische Grime King uit Manchester? Bekijk dan below de nieuwste collectie.

Bugzy Malone

The story behind Bugzy

Bugzy Malone is één van de belangrijkste gezichten binnen de Grime scene in Manchester en heeft dit populaire muziekgenre opgebouwd tot waar het nu is! Begin 2010 begon Bugzy als één van de weinige Grime-artiesten uit het Noorden droppin-freestyles op YouTube te posten. Hij maakte vooral indruk met zijn lyrics en enthousiaste flow.

In 2015 verscheen Bugzy op Charlie Sloth’s Fire In The Booth op Radio 1 om zijn muzikale kwaliteiten in heel de UK te laten zien. Bugzy, één van de meest populaire artiesten die in de show te zien was, kwam in 2016 terug op veler verzoek!

Als King van de Grime-revival liet Bugzy in 2017 zijn King of the North album droppen. Waarna hij al snel kwam met zijn eerste volledige album B. Inspired. Beide releases kwamen in de top 10 van de hitlijsten van de UK. Binnen no time wist iedereen dat Grime weer bovenaan in de muzieklijsten stond!

Naast het lanceren van populaire nummers en nieuwee onderwerpen, bracht Bugzy in 2016 het merk B Malone uit. Een on-point merk voor een street-ready style.

Bugzy Malone

De nieuwe B Malone collectie

Bugzy lanceert een gloednieuwe collectie met alles wat je nodig hebt voor een on-trend street look. De items uit de B Malone collectie hebben een classic style waarbij monochrome dessins en zwarte-wit kleuren gecombineerd worden met reflecterende details. Verzeker jezelf van een onderscheidende look!

Shop nu alle essentials voor een perfecte everyday look! Scoor laidback t-shirt en slim fit trainingsbroeken die je off-duty style een next level upgrade geven.

Liever een layer waarin je comfy blijft op koudere dagen? Zorg er dan voor dat je de nieuwste hoodies, bodywarmers en jassen shopt. De B Malone collectie legt de focus op het maken van impact!

Scoor jouw statement look

Upgrade nu jouw wardrobe aan en laat je inspireren door de style van Bugzy Malone!
Check snel de volledige collectie en rock net zoals B Malone een statement look op straat en in de club.

 

Lees meer zoals dit

Volgende blog