jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 16/06/2020

Vaderdagcadeaus voor elk type vader

Op zondag 21 juni is het Vaderdag! De dag waarop we onze lieve papa’s eens even goed in het zonnetje zetten. Je vader is je grote voorbeeld, hielp je met verhuizen toen je voor het eerst op kamers ging of helpt je met klussen. Je bent trots op ‘m en dat laten we op deze dag extra goed zien.

De vraag die je jezelf elk jaar weer stelt: welk cadeau geef ik voor Vaderdag? Je kan je vader verrassen met zijn favoriete parfum, de nieuwe koptelefoon of een box met old-school films. Een bierpakket of nieuwe barbecuegadgets doen het ook altijd goed. Maar nog beter is een on point outfit met matchende sneakers! JD Sports heeft speciaal voor Vaderdag 2020 een lijst met Vaderdag cadeaus samengesteld voor elk type vader. JD’s got it all! Zo geef jij zondag the perfect gift op Vaderdag. Check de highlights uit onze Heren collectie en verzeker je vader van een fresh look from head to toe!

 

Vaderdag cadeaus voor sportieve vaders

Is jouw vader altijd buiten? Voor een runsessie op het strand of met z’n vrienden op de tennisbaan? Als het aankomt op sport is niets te gek voor hem. Breng zijn workout naar de next level met onze items van Under Armour. Deze comfy short is gemaakt van een zweetafdrijvende stof en geeft een laidback feel. Combineer ‘m met een matching T-shirt of ga voor een bold look met een T-shirt in een roze colourway. Stijl af met deze zwarte hardloopschoenen en turn some heads met deze complete Under Armour look!

 

Vaderdag cadeaus voor casual trendy vaders

Jouw dad is misschien geen fan van de sporty style maar vult zijn wardrobe juist graag met casual looks. Maak je vader klaar voor summer times met één van deze Levi’s T-shirts. Wij zetten vier short sleeve T-shirts voor je op een rijtje die allemaal weer nét een andere look geven. Ga voor een simpele outfit die makkelijk is te stylen met dit zwarte Levi’s T-shirt van 100% katoen. Wil jouw dad er ook in het weekend netjes uitzien? Geef ‘m dan deze Levi’s Polo in een grijze kleur of juist in een fresh blauwe kleur, perfect voor de zomer! Gaat je vader liever voor een classic look? Met dit Levi’s T-shirt in een blauwe kleur met wit streepdesign refresh je zijn wardrobe met een classic Levi’s item!

 

Vaderdag cadeaus voor easy laidback dads

Voor jouw vader is een hangout sessie op de bank of een spelletje gamen met de familie de perfecte tijdsbesteding in het weekend. Hij is dan ook fan van sportswear met een comfy fit. Refresh zijn wardrobe met de meest comfy joggingbroeken van adidas! Wij tippen je deze adidas Originals SS Trainingsbroek in het blauw of in gewaagd rood voor een easy style met een retro edge. Gaat hij liever voor een minder opvallende ‘fit? Rock dan de Trefoil op een classic adi item met deze Core Trefoil Joggingbroek in het zwart of ga juist voor een grijs item.

 

Vaderdag cadeaus voor luxe papa’s

Op Vaderdag verdient jouw vader natuurlijk het allerbeste. Waar hij ook naartoe gaat, hij zal altijd on-trend gekleed gaan. Het liefst in outfits van premium brands zoals Lacoste. Dit fashionlabel met de signature Croc geeft je style gelijk een luxe touch. Wij zetten de polo’s van dit merk voor je op een rijtje. Dit witte item is altijd goed én altijd luxe. Durft je vader meer voor een bold look te gaan? Ga dan voor deze oranje Polo. Voor een zomerse touch geef je ‘m dit lichtgele exemplaar cadeau. Of ga voor de classic Lacoste look met deze blauwe Polo. Alle Lacoste Polo’s zijn gemaakt van 100% katoen!

 

Enthousiast geworden of do you need more? Voor meer Vaderdag inspo check je hier onze New In collectie. Fijne Vaderdag!

Lees meer zoals dit

Volgende blog