jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 14/12/2018

CHRISTMAS VIBES MET DE NIEUWSTE NIKE AIR MAX 97 ‘METALLIC GOLD’ PACK

Ben jij al ready voor Christmas? De ‘Metallic Gold’ pack is back met twee nieuwe colourways van de Air Max 97. Het legendarische silhouet behoudt zijn bekende kenmerken, maar boost dit keer een metallic zilver en goud bovenwerk. De perfecte kleuren om te rocken tijdens de feestdagen!

Meer weten? Check it now.

Metallic Gold pack

Air Max 97 – Het Design

Nike’s Air Max 97 werd ontworpen in 1997 door Christian Tresser en is sindsdien een groot icoon – met must-have colourways, re-releases en nieuwe silhouetten die de winkels onmiddellijk uitvliegen.

Deze sneakers zijn voor het eerst uitgevoerd in een iconische ‘Silver Bullet’ colourway en waren geïnspireerd op water dat in een vijver valt. Het resultaat: de wavy overlays. Het was de eerste Nike trainer die geplaatst werd op een volledig, zichtbare Air unit voor next level demping!

Het ‘verborgen’ vetersysteem is nu niet meer weg te denken uit de sneaker scene; in ’97 was het nog echt een game-changer! Deze feature is onderdeel van het DNA van deze sneaker.

close up of air max 97
air max 97 gold silver

De Metallic Gold Pack

Nike’s ‘Metallic Gold’ pack dropt zijn 3e en 4e versie. Beide sneakers combineren AM 97s meest iconische colourways; the Gold and Silver Bullets.

Uitgerust met een ademend, textiel bovenwerk dat voorzien is van premium leder overlays in het goud of zilver. Met als finishing touch de legendarische Air unit, reflecterende details en een mini Swoosh op de zijkanten.

Bekijk de gehele Nike Air Max 97 collectie hier.

Lees meer zoals dit

Volgende blog