jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 19/12/2018

LAUNCH ALERT: NIKE AIR VAPORMAX 2019

Zorg dat je 2019 fresh begint met de nieuwste sneakers van Nike.

Een combinatie van high-tech style en de beste prestaties in een nieuw silhouet; Nike’s Air VaporMax 2019 sneakers zijn echte game-changers en vanaf vrijdag 21.12.18 verkrijgbaar bij JD Sports!

VaporMax 2019

De nieuwste VaporMax 2019 sneakers zijn de opvolgers van de VaporMax Flyknit 2.0 en bezorgen je gegarandeerd een statement style. De 2.0’s waren uitgerust met een Flyknit bovenwerk voor een ademend vermogen, terwijl de 2019 edities voorzien zijn van een transparant TPU bovenwerk net als de Zoom Fly SP en React Element 87. De Vapormax 2019 komt met cage support in de middenvoet voor een locked-in fit – waar je ook bent.

De 2019 edities zijn net als altijd in het bezit van dezelfde standout performance, dankzij de ultieme VaporMax demping in het onderstuk. De Max Air komt met futuristische eigenschappen en bestaat uit Air filled pods voor de nodige demping en extra response bij iedere stap. De buitenzool biedt nog meer grip en laat je ervaren hoe het is to walk on Air.

VaporMax 2019
VaporMax 2019

Met ondersteuning in de hiel en een vernieuwd vetersysteem ben je ready for whatever. Deze next-level sneaker dropt in verschillende colourways en is verkrijgbaar in heren- en damesmaten. Daarnaast hebben wij ook een aantal JD-exclusive colourways voor jullie in petto… so stay tuned!

Don’t miss out on these! Onthoud, deze sneakers launchen 21.12.18 aanstaande. Check hier de Nike Air Vapormax collectie.

Lees meer zoals dit

Volgende blog