jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 14/10/2018

STAY FIT MET DEZE HOME WORKOUTS

De herfst is officieel begonnen! De winter wacht om de hoek en dat betekent all day Netflixen en series kijken. Het enige wat je nog wilt doen is binnen blijven; zelfs een bezoek aan de sportschool gaat ‘em niet worden, right?

We willen natuurlijk dat onze sneakerheads fit blijven tijdens deze regenachtige herfstdagen… Speciaal voor jullie hebben we daarom een lijst gemaakt van autumn workout routines die je thuis kunt uitvoeren. Check it out now!

resistance band workouts
resistance band workouts

Resistance Band Workout

Met een resistance band breng je jouw training naar the next level. Met deze band maak je jouw workout zwaarder, waardoor je al na 15 minuten zeker een burn voelt. Deze oefening is handig om je armen, benen, buikspieren en billen te trainen!

De workout:

Plaats de resistance band rondom je dijen. Doe 15 reps per oefening, met een rust van 30 seconde. Herhaal dit 3 keer!

indoor autumn yoga
indoor yoga autumn

Yoga

Soms is het nodig om je hoofd leeg te maken en even alle heisa in Keeping Up With The Kardashians series te vergeten. De oplossing is: yoga! Yoga oefeningen helpen je om even te detoxen van alle negativiteit en stress. Daarnaast maakt het je soepeler en sterker plus is dit het moment om aan je buikspieren en inner peace te werken… Namaste!

De workout:

Begin met de Neerwaartse Hondhouding, deze oefening is goed voor het versterken van je (buik)spieren en helpt bij het behouden van balans. Zo voer je deze oefening uit als een pro!

autumn weight session
weight session at home

Home Weight Sessie

Trainsessies met gebruik van gewichten zijn nodig om je spieren nog sterker te maken. Ga voor een full body workout en richt je op verschillende spiergroepen at home! Haal nu je set gewichten in huis of gebruik items die je thuis hebt liggen.

De workout:

15 reps per oefening. Herhaal deze workout 4 keer en houd 1 minuut rust tussen elke set.

stretching after autumn workout
stretching after autumn workout

P.S. Vergeet niet om te stretchen

Het is SUPER belangrijk om te stretchen voor en na je oefeningen. Dit zorgt ervoor dat je spieren warm blijven en maakt de kans op blessures kleiner. Reken ongeveer op 10 minuten stretchen van head to toe!

Haal het maximale uit je workout en scoor je sportkleding of fitness essentials nu bij JD Sports! Denk aan fitness leggings, handschoenen, zweetbandjes, bidons en meer… Get inspired en follow ons via @jdwomenNL. Hoe zorg jij dat je fit blijft dit najaar?

Lees meer zoals dit

Volgende blog