jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 25/07/2019

Cool swimwear voor jouw summer wardrobe

Pff het zijn warme zomerdagen in Nederland. Met temperaturen rond de 30 graden wil je het liefst de hele dag in het zwembad dobberen of een duik in zee nemen. Hoogtijd dus om je summer wardrobe een update te geven met cool swimwear. Bij JD Sports vind je een uitgebreide range badkleding van topmerken zoals adidas, PUMA, Ellesse, Nike, FILA en Quicksilver. Voor de girls een retro stripe bikini of een on-trend badpak en voor de beach boys een zwemshort in een standout kleur of print. Bij JD shop je de essentials voor naar het strand of zwembad!

Maak impact en verschijn deze zomer in een beach-ready look. Wij hebben vast een selectie van de mooiste items uit onze swimwear collectie voor je op een rij gezet.

Check snel below voor de nieuwste looks!

VOOR BEACH BABES

Om in retro style op het strand te verschijnen shop je een badpak van adidas Originals. Deze stylish badpakken zijn gemaakt van stretchy materiaal zodat jij een optimale bewegingsvrijheid ervaart tijdens het zwemmen. Het adidas Originals 3-Stripes Swimsuit heeft een scoop halslijn en een diepe ruguitsnede. Ideaal als je gaat tannen in de zon, we like! De witte 3-Stripes en de adidas Trefoil voegen nog wat adi pride toe. Voor een extra statement look scoor je dit 3-Stripes Swimsuit in een felrode kleur.

Standout met FILA en Champion

Op snikhete zomerdagen verschijn jij in een coole look met het FILA Stripe Swimsuit. Dit rode badpak komt in een wit streepdessin voor een navy twist. De hoge uitsnede en scoop halslijn maken dit sporty badpak perfect voor een pool party. Show je liever jouw getande huid? Check dan de Script Bikini van Champion, exclusief verkrijgbaar bij JD! Deze summer white bikini is simpel maar stylish dankzij de elastische tailleband en retro branding.

Tape it up

Een andere trend in de beach wear zomercollectie 2019 zijn de tape style bikini’s. De Ellesse en FILA bikini’s zijn afgewerkt met een branded tape bij de schouderbandjes en busteband. Show off in de FILA Tape Logo Bikini in citroengeel of spring van de duikplank met de Ellesse Tape Bikini in cute roze. Deze poolside essential van Ellesse is gemaakt van sneldrogend materiaal, zodat jij het na een duik in zee niet koud krijgt als de zon even verdwenen is.

 

VOOR DE BEACH BOYS

Deze zomer spotten we veel zwemshorts in een pastelkleur. Deze zachte tinten zorgen voor een on-trend look. Scoor dit seizoen de lilapaarse Nike Flow Swimshort voor jouw holiday look. De elastische tailleband en sneldrogende stof maken deze short tot een musthave. Tijdens een dag aan zee blijf jij cool en comfy in de Woven Swimshort van Nike. De lichtblauwe kleur versterkt het vakantiegevoel en de zijzakken bewaren je poolside essentials. s’Avonds de stad in? Combineer de short met jouw favoriete Nike tee en sneakers voor een on-point outfit.

Beach-ready prints

Naast de pasteltinten zien we de zomer veel prints. Onze collectie zwemshorts zijn uitgevoerd in een opvallende Barokprint en bloemendessin. Durf op te vallen in de SikSilk Standard Swimshort met gouden details voor een luxury style. Ga jij voor echte summer vibes? Dan shop je de Vance Swim Short met roze bloemenprint van Avora London.

Neon is in the air

Ben jij fan van felle kleuren of kan jij summer ‘drobe nog wat kleur gebruiken? Check dan onze collectie zwemshorts in neon kleuren. Claim een beach-ready look met de Everyday Swimshort van Quicksilver. De neon-groene en de turquoise kleur geven jouw look een boost. Echte adi fans kiezen voor all-day comfort en style met de California Swimshort.

Meer beach stuff shoppen? Ontdek nu onze gehele collectie dames en heren badkleding online!

Lees meer zoals dit

Volgende blog