jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 31/07/2019

Launching: Nike Air Max 200

Good news voor onze Nike fans! Nike legt de focus op het design en is terug met een classic en brandnew Air Max silhouet. Op donderdag 1 augustus is de release van de Nike Air Max 200 bij JD Sports. Dit is de opvolger van de Nike Air Max 720 en Air Max 270 React. Duidelijk is dat bij het ontwerpen van de 200 de focus op lifestyle lag.

Laat je niet misleiden door het op het eerste gezicht simpele design, want de schoen is uitgerust met een premium bovenwerk en zichtbare Air Unit. De standout gekleurde overlays geven de huidige Air Max collectie een flinke boost.

NIKE-AIR-MAX-200-Blog-Post-3

Met een knipoog naar de huidige classics uit de Air Max reeks. De Air Max 200 heeft alle features in huis om een nieuwe favoriet binnen jouw sneakercollectie te worden. De Air Max 200 boost een mesh bovenwerk met suède panels.

De chunky schoentong is een bekende feature die al eerder is gespot bij voorgaande Nike silhouetten zoals de Air Monarch en Nike M2K Tekno. De signature Swoosh is stamped op de zijkanten en op het teenstuk, terwijl het speciaal ontworpen “AIR 200” logo op een centrale plek op de tong prijkt. Rustend op een slanke midsole en zichtbare Air unit, de midsole vertoont een opvallende gelijkenis met de Nike Air Max 180 zowel in vorm als luchteenheid.

NIKE-AIR-MAX-200-Blog-Post-V2

De Nike Air Max 200 maakt op donderdag 1 augustus zijn debuut bij JD Sports in verschillende colourways voor heren en dames. Save the date en maak kennis met het nieuwste lid binnen de Air Max familie.

Shop hier de Nike Air Max collectie en scoor op 1 augustus jouw Air Max 200 sneakers!

Lees meer zoals dit

Volgende blog