jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 19/02/2019

NIKE’S HOOGSTE AIR UNIT IN HISTORY: DE AIR MAX 720

Ondanks de hoge verwachtingen van Air tech, weet Nike iedere keer weer een nieuwe betekenis te geven aan comfort. Het nieuwste silhouet – de Air Max 720 – is daar het bewijs van. De 720 is uitgerust met Nike’s hoogste Air-unit tot nu toe en heeft een hoogte van maar liefst 38mm. Hiermee heeft Air tech weer een nieuw hoogtepunt bereikt.

De Air-unit begeeft zich over de volledige lengte van de 720 en zorgt voor supreme comfort waar je ook bent. Lees snel verder en check nu deze essential!

Air max 720

Over het Design

De toekomst van Air Max lag in handen van Nike Senior Creative Director Dylan Raasch en Footwear Designer Jesi Small. Zij kregen de taak om de Air tech naar een hoger niveau te tillen, met de 720 als result. Deze sneakers behouden enkele kenmerken van de in 2018 gelanceerde Air Max 270.

Inspired by Nature…

Courtney Daily (VP of Color Design bij Nike) wilde een statement maken met de opvallende kleuren en tegelijkertijd de tech kant van de schoen versterken. Elke kleur is geïnspireerd op de natuur. Van lavastromen tot het noorderlicht en zonsondergang tot zonsopkomst: in elk model wordt een ander natuurlijk wonder weerspiegeld. Rock je sneakers met een full black outfit en laat de kleuren tot hun recht komen. Met deze sneakers breek je gegarandeerd de norm!

720
720

De Hoogste Air Unit tot nu toe…

De 720 bezorgt je een futuristische look en is eigenlijk vernoemd naar de hoogte van haar Air-unit. Zoals jullie weten is Air zichtbaar in 360 ° – zowel horizontaal als verticaal – vandaar de naam 720. Deze sneaker heeft maar liefst een Air-unit van 38 mm hoog en verslaat het eerdere record van de 270. Met een Air-unit van dit formaat kun je ongeëvenaard comfort verwachten, so don’t miss out on these!

De Nike Air Max 720 is vanaf volgende week verkrijgbaar bij JD Sports. Houd onze siteInstagram page in de gaten!

Lees meer zoals dit

Volgende blog