jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 20/02/2019

NIEUW BIJ JD: DC SHOES!

Al sinds ’91 is dit merk een hit in de street scene. Sindskort is DC Shoes verkrijgbaar bij JD! DC Shoes staat beter bekend als the skate OG brand en heeft na haar lancering in Californië flink aan de weg getimmerd.

Met de street essentials uit de nieuw gedropte herencollectie kan je perfect op en naast je skateboard shinen. DC Shoes sloeg een compleet nieuwe weg in en gaf haar skate looks een upgrade, zodat jij nu een street look kan rocken als een skate outfit.

Check hieronder het verhaal achter DC Shoes!

DC Shoes Launch

The History of DC Shoes…

In 1991 werd het merk opgericht door twee Californian guys genaamd Ken Block en Damon Way. DC Shoes stond niet gelijk bekend als DC. De meeste mensen weten niet dat de naam oorspronkelijk Eightball was, gevolgd door Droors en uiteindelijk de blijvende naam DC Shoes.

DC Shoes verlegde haar grenzen doordat zij innovatieve sneakers ging creëren welke de skate-sport veranderde. Het merk maakte een ontwikkeling door en groeide uit tot één van de grootste urban sportlabels. Het creatieve duo begon met het creëren van game-changing skate schoenen, maar daar bleef het niet bij… De volgende stap was het uitbrengen van next-level herenkleding matchend met de sneakers.

In 1999 was DC Shoes het allereerste merk dat in aanmerking kwam voor een sneaker collab met het kledinglabel Supreme – toen ze nog wat kleiner waren dan nowadays…

DC Shoes Launch
DC Shoes Launch

DC Shoes represents de kids die hun gehele jeugd in het skatepark zijn blijven hangen. Van straatjongens in het park to ware pro’s, de DC Shoes kledingcollectie covered iedereen binnen de skate squad. En weet je wat nog beter nieuws is? De nieuwe collectie just dropped at JD!

Waarom zou je de grote massa volgen als jij je kan kleden in de t-shirts, sweaters, trainingjacks en nog meer van DC Shoes. De matchende trainingspakken en outfits die je kan mixen en matchen; DC Shoes keeps you comfy op en naast je skateboard – dit is voortaan jouw favo go-to!

DC Shoes Launch
DC Shoes Launch

Shop nu de gehele DC Shoes collectie online!

Lees meer zoals dit

Volgende blog