jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 22/12/2021

De grootste sale OOIT is begonnen!

It’s official! JD’s grootste sale OOIT is begonnen! Met ontzettend veel niet te missen deals van de grootste merken, besparen we je stress door de prijzen voor items voor de hele familie flink naar beneden te brengen. Bekijk online onze sale voor heren, dames en kids. Go, go, GO!

SALE voor heren

Met maar liefst 50% korting op herenkleding én 50% korting op herenschoenen zijn er onmisbare deals van Nike, adidas, PUMA en nog veel meer.

Zip up in een sporty look met de Poly Hoodie van Under Armour. In een klassieke zwarte kleur is deze go-to layer ideaal voor welke gelegenheid dan ook. De Core Hybrid Full Zip Hoodie van PUMA is ook in de aanbieding! Deze hoodie heeft een klassieke stijl in een monochrome finish die je kunt combineren met een joggingbroek, jeans en meer – elk seizoen.

Under Armour hoodie man
PUMA hoodie man

Naast de deals op fresh ‘fits, kun je ook flink besparen op sneakers! Voeg een retro icoon toe aan je sneaker ‘drobe met de Continental 80 Stripes van adidas Originals. In een fresh witte kleur kosten deze low-profile kicks nu slechts €40,-. En daar blijft het niet bij… PUMA komt ook met enorme aanbiedingen. Mis de Future Rider Double niet – een JD Exclusive!

adidas Originals sneakers heren
PUMA sneakers heren

SALE voor dames

In JD’s sale die groter is dan ooit, is het gemakkelijk om must-haves te vinden van al je favoriete merken! Met aanbiedingen van onder andere adidas Originals, Nike, PUMA en Pink Soda Sport, en aanbiedingen van heel veel JD-exclusives – zal je gegarandeerd slagen!

De Core Legging van PUMA is een absolute must-have! Deze zachte en stretchy legging houdt je comfy, zelfs op van koude dagen. In de sale kost de legging slechts €15. De 1/4 Zip Fleece Pullover van Nike is ook in de uitverkoop! Deze pullover is exclusief verkrijgbaar bij JD en kan gecombineerd worden met een jeans of een legging voor all-day comfort.

PUMA legging dames
Nike pullover dames

Wat je ook niet mag missen? De Fluff Yeah Slides van UGG, met een mega korting van 35%! Ze hebben een superzachte sheepskin bovenkant in een neutrale crèmekleur met panterprint. De aanbiedingen houden daar niet op! Er is tot 50% korting op damesschoenen en je kunt een paar Converse’s Chuck Taylor All Star Lift Canvas Low Tops voor de helft van de prijs kopen!

UGG slippers dames
zwarte All Star sneakers dames

SALE voor kids

Onze grootste sale ooit is er natuurlijk ook voor kids met BIG deals! Van baby tot junior kun je kleding kopen met tot 60% korting én schoenen met tot 60% korting.

Ga voor een sporty look voor je little one met Nike’s Club Crew trainingspak. Dit pak is alleen verkrijgbaar bij JD. Champion brengt een vleugje kleur met deze roze Logo Overhead Hoodie voor meisjes. Met 22% korting, is dit een koopje!

Nike trainingspak jongens
Champion hoodie meisjes


Het blijft niet bij ‘fits, ook op sneakers voor kids kun je flink besparen! Ervaar Nike’s React tech in de React Vision sneakers, of geef je kleintje een klassieke, retro-inspired stijl met de legendarische Superstar van adidas Originals.

Nike sneakers kids
adidas Originals sneakers kids

Waar wacht je nog op? Bekijk snel onze sale en shop de beste deals nu online bij JD!

Pssst! Deel je nieuwe ‘fit op @JDsportsNL en @JDwomenNL met de hashtag #JDLooksEn wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Lees meer zoals dit

Volgende blog