jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 31/12/2021

Premium styles met Timberland

De winter is begonnen en daar hoort een ‘fit refresh bij! Grote jassen, uitgebreide layer game en cosy accessoires zijn een go-to dit seizoen. Maar een van de essentiële dingen die niet vergeten mogen worden zijn schoenen! Timberland dropt stapels winter ready veterboots die jou klaar maken voor elk outdoor avontuur.

Lees snel verder en ontdek de nieuwe Timba stijlen!

The OG

Meer classic kan het niet worden dan de 6-Inch Boot van Timberland. De boots die de start van het success van het merk meer dan 40 jaar geleden zijn begonnen en een synoniem zijn geworden met de iconische Timberland stijl.

De veterboots blijven net zo duurzaam als altijd, waardoor het een van de meest populaire heren werkboots zijn over de hele wereld. Maar ze zijn meer dan dat – de verschillende kleuren en de opkomst van de urban kledingstijl hebben ervoor gezorgd dat de veterboots hun onvergetelijke statement maakten in de outdoor fashion wereld.

Ze zijn gemaakt van premium nubuckleer van duurzame afkomst en voorzien van slijtvaste nylon veters en een comfortabele, gewatteerde enkelkraag voor een locked-in feel. Uitgerust met 400g PrimaLoft isolatie die je voeten cosy houdt, bevatten ze een supergepolsterd EVA-voetbed. De rubberen buitenzool zorgt voor een uitstekende grip in alle weersomstandigheden.

Met een waterdichte seam-sealed constructie voor een droge fit, zijn deze 3/4 lengte veterboots finished met de legendarische Timberland logo in reliëf op de zijwand.

Wanna switch up the signature look? Check dan de nieuwste 6″ Camo Quarter veterboots die een street-ready edge aan de klassiekers toevoegen.

Sport-inspired silhouetten

Heb je een boot style nodig die licht EN toch duurzaam is? De Field Trekker Mid en Euro Sprint boots hebben comfort hoog in het vaandel staan. Exclusief bij JD, zijn ze gemaakt van eco-bewuste materialen, waaronder een ReBOTL voering die voor minstens 50% uit gerecycleerd plastic bestaat.

Ze zijn voorzien van een OrthoLite-voetbed en een tussenzool van compressiegegoten EVA-foam voor ademende demping bij elke stap. Finished met een robuuste rubberen buitenzool en Timberland branding in voor een statement silhouet.


Ready to get movin’ door de kou? Ga voor actie met de nieuwste reeks van Timberland bij JD Sports!

Pssst! Deel je nieuwe ‘fit op @JDsportsNL en @JDwomenNL met de hashtag #JDLooksEn wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Lees meer zoals dit

Volgende blog