jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 06/05/2021

De nieuwste in de line-up: Nike Air Max Genome

De Nike Air Max Genome is DE trainer die je collectie naar een nieuw level brengt. De als eerst gelanceerde colourways zijn populair en vandaag is het merk terug met nieuwe uitvoeringen.

Er zijn nieuwe colourways van de Air Max Genome gelanceerd! De retro-inspired sneaker is gelanceerd in veelzijdige zwart/witte colourways, in maten voor heren, dames en junioren.

Een nieuw tijdperk van Air

De Air Max Genome, de nieuwste sneaker in de legendarische Air Max line-up, voegt een frisse touch toe aan de familie. De sneaker is geïnspireerd op de vroege jaren 2000, maar heeft retro designlijnen en een modern, op sport geïnspireerd randje.

De sneakers hebben een bovenwerk van ademend mesh en synthetisch materiaal met no-sew skins voor een sportieve look. Ze zijn voorzien van caged overlays op de middenvoet. De Air Max Genome is Nike’s eerste trainer met zichtbare Air demping die speciaal ontworpen is voor performance, terwijl de schoenen gemaakt zijn voor op straat. Omdat de trainers van origine ontworpen zijn voor hardlopen, geven ze maximaal, all-day comfort. Comfort die je verwacht van een hardloopschoen.

Refresh je collectie

Tijd voor wat meer Swoosh in je collectie? Check het nieuwste van Air Max Genome in de Nike Air Max Genome collectie!

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en @JDwomenNL en deel je stijl met #JDlooks <3 

Lees meer zoals dit

Volgende blog