jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 25/05/2021

Vans: make your own way

Als er één sneaker is die niet is weg te denken uit elke lente/zomercollectie, dan is het wel de Vans Old Skool! Dit seizoen heeft Vans de vijf Europese finalisten van ‘Musicians Wanted’ gerekruteerd om te laten zien hoe zij hun Old Skool stijlen. Op hun eigen manier…

Lees alles over de artiesten en check het nieuwste van Vans hier!

‘Musicians Wanted’ 

In 2020 lanceerde Vans voor het eerst wereldwijd hun ‘Musicians Wanted’-competitie. Met grote namen als Vans’ Global Music Ambassador en Grammy Award winnaar, Anderson .Paak, Nilüfer Yanya, J.I.D en Bohan Phoenix in de jury, schreven meer dan 4000 muzikanten zich in om te laten zien wat ze in huis hebben.

De in Atlanta geboren en in Londen gevestigde JoeJas werd gekroond tot de Europese winnaar. Nu vertellen JoeJas en vier andere finalisten hun unieke verhaal in de nieuwste campagne van Vans: Make Your Own Way. Het merk wil creatieve expressie vieren en dat is precies wat JoeJas, Nikaa, NTT, YGGL en Duck Baleno doen.

Old Skool Style

De Old Skool is een van de meest iconische silhouetten van Vans – de eerste Vans trainer met een (inmiddels legendarische) Sidestripe! Het is een klassieker en de muzikanten showen je sneakers in tijdloze colourways die je seizoen na seizoen kunt dragen.

Wanna’ step out in signature style? Shop Vans Old Skool en het nieuwste van Vans nu!

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en @JDwomenNL en deel je stijl met #JDlooks <3 

Lees meer zoals dit

Volgende blog