jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 01/10/2018

DE TRACKSUIT: AL JARENLANG EEN ESSENTIAL

In de ‘60s werden tracksuits gereleased en nowadays zijn cultural icons op straat geworden! Deze street staples worden niet alleen maar als sportkleding gedragen, het is DE essential voor in elke wardrobe. Dus ga je naar de gym? Kies jij het tracksuit. Chillen op de bank? You know it! Jij kiest het tracksuit.

De herfst staat voor de deur en het zomerse weer verlaat ons land, it’s time om jouw new season wardrobe in te richten met een fresh new tracksuit van één van de grootste merken.

Columbia sweater

De Evolutie van het Tracksuit

In de afgelopen 60 jaar zijn tracksuits enorm veranderd. adidas’ eerste sportskleding lijn was met (je raad het al) het tracksuit, gemaakt in samenwerking met football legend Franz Beckenbauer. Sindsdien is de suit ultra retro en back in de scene om opnieuw indruk te maken.

Rond de ’70s  werden nieuwe fabrics gebruikt voor next level comfort. Tijdens de ’80s werden de tracksuits meer mainstream. De suits werden populair dankzij hiphop icons zoals het Amerikaanse hiphoptrio Run-DMC.

In de ’2000s maakte het tracksuit een enorme comeback. De huidige tracksuits combineren iconic styles uit de ‘60s and ‘70s met retro fabrics uit de ‘80s. De grootste merken zijn continu bezig met innoveren en het opzetten van nieuwe richtlijnen voor de creatie van tracksuits in de toekomst.

Nike Tech Tracksuit
The North Face Tracksuit

Scoor jouw eigen suit

Wanneer jij denkt aan tracksuits, dan denk je aan JD. Als je op zoek bent naar een nieuwe outfit met premium comfort voor aankomend seizoen, we’ve got you covered!Ontdek nu de impact van een Nike Tech track top and pants op onze site.

Voor easy everyday wear en next level comfort, kies je een nieuwe suit van één van onze topmerken. Voeg retro vibes toe aan je off-duty look met adidas Originals, Ellesse and Fila De trainingsjacks en trainingsbroeken van deze merken kan je mixen and matchen voor een headturning style. Ga jij liever voor een premium touch? Dan check je de trainingspakken van Emporio Armani EA7.

Dagelijks lanceren wij nieuwe suits, dus blijf ons volgen voor de latest drops.

Lees meer zoals dit

Volgende blog