jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 10/07/2019

Deze triple white sneakers zijn onmisbaar in je wardrobe

Triple White is DE sneakertrend die eigenlijk nooit verdwijnt uit het straatbeeld. Witte sneakers werden vroeger op de markt gebracht als sportschoenen, tegenwoordig mogen ze niet ontbreken in je sneaker wardrobe. Dit zijn de schoenen die gegarandeerd matchen met bijna elke outfit.

Zomer 2019 kan pas officieel beginnen wanneer je een triple white sneaker hebt aangeschaft. Topmerken zoals Nike en adidas gaven hun iconische silhouetten een triple white treatment. Hieronder volgt een selectie van onze top picks!

adidas Originals Supercourt

De Supercourt zijn de eerste sneakers uit de Home of Classics-collectie die bij JD Sports verkrijgbaar zijn. De Home of Classics pack vertegenwoordigt adidas sneakers van de afgelopen 40 jaar met een signature adidas style. De Supercourt is ontworpen met een premium leder bovenwerk; met een knipoog naar klassieke, witte tennisschoenen.

Uitgevoerd in een triple white design; deze retro sneaks zijn perfect te combineren met een short of jeans. Houd het old-school met een fully adidas Originals outfit. Shop de triple white Supercourt hier.

triple white adidas supercout

Nike Air Force 1

Een game-changer sinds ’82… Nike’s Air Force 1 blijft hoe dan ook een musthave sneaker. De schoen is vernoemd naar het vliegtuig Air Force One en is als eerste basketbal sneaker uitgerust met Nike Air.

Deze klassieker is een hit op het veld en een legende in hip hop culture. De AF1 is tegenwoordig uitgevoerd in verschillende colourways, echter blijft de triple white versie een absolute must-cop. Shop de AF1 hier.

triple white air force 1

adidas Originals Continental 80

De Yung series gaan verder met nog een archive-inspired classic, namelijk de adi’s Continental 80 sneakers. Uitgevoerd met een vleugje vintage nostalgia.

De adidas Continental 80 brengt de tennis look vanuit de ’80s weer tot leven. Deze old-school court shoes zijn ontworpen met een premium leder bovenwerk en rubberen split cupsole. De triple white colourway is een remake van de klassieker. Check de sneakers nu hier.

triple white continental 80

React Element 55

De React revolutie begon in 2018, nadat Nike de eerste sneaker met React tech dropte. De eerste release was de Epic React, gevolgd door de React Element 87 en uiteindelijk de React Element 55.

De React Element 55 SE trainers zijn geïnspireerd op zowel de 87 als de heritage Nike hardloopschoenen zoals de Internationalist. Geplaatst op een full-length React foam midsole voor next-level comfort. Deze clean white heren sneakers shop je hier.

triple white react element

Can’t get enough? Bereid je voor op Summer 2019 en shop alle Triple White Footwear bij JD Sports.

Lees meer zoals dit

Volgende blog